Kornboden

Vi söker en teknisk person med verkstads och/eller industribakgrund

Vi söker dig som är teknisk och har verkstads eller industribakgrund för jobb som Kapare hos vår kund i Frövi. Tjänsten är ett heltidsuppdrag som förväntas starta snarast möjligt och kommer pågå 6 månader med goda möjligheter till ytterligare förlängning alternativt anställning direkt hos kund.

Beskrivning:
Du kommer arbeta med tillverkning inom metallindustrin. Du kommer huvudsakligen arbeta med kapning av 6m långa metalldelar. Du kommer från dator hämta kapmått samt använda ritningar.


Kvalifikationer:
Vi söker dig med industrierfarenhet eller verkstadsbakgrund då du kommer att behöva lära dig dina specifika arbetsuppgifter på plats hos kundföretaget.  Du har ett gott sifferminne, erfarenhet av ritningsläsning samt har lätt för att förstå exelfiler. Du har god datavana och är noggran. Du motiveras av och brinner för att uträtta ett gott arbete med hög kvalitet. Som person är du noggran, självgående och effektiv.

Det krävs att du har traverskort.

Anställningsform
Visstid

Sysselsättningsgrad
Heltid

Arbetstid och lön
2-skift, fast lön


Övrig information 
Urval sker löpande så du är välkommen med din ansökan redan idag.
Ansökan görs via kornbodens hemsida: 
www.kornboden.se 

Kornboden arbetar med tjänsterna; bemanning, rekrytering och interim management. Vi har hjälpt stora och små företag, i storstad och i gelsbygd sedan 1996. Våra kunder finns både inom privat och offentlig sektor. Vi har mer än 20 års erfarenhet av - Rätt person, på rätt plats med rätt kompetens!

 

Kontaktpersoner

Kajsa Lihagen

Konsultchef

kajsa.l@kornboden.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 31 december 9999 . Arbetsort : Lindesberg


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Vi söker en teknisk person med verkstads och/eller industribakgrund