Kornboden

Verkstadspersonal till Sunds Mekaniska AB i Sundsvall

Sunds Mekaniska i Sundsvall är en renodlad legotillverkare med inriktning på kompletta leveranser av maskiner och kringutrustning för tillverkningsindustrin. Bolaget bildades år 2000 och bestod redan från start av erfarna medarbetare. Idag har vi en yrkesskicklig personalstyrka på 12 personer med en stark vilja till ständig förbättring. Vi är i en expansionsfas och satsar framåt för att växa. Vill du vara med? Just nu rekryterar vi 2–3 svetsare och 1–2 CNC-operatörer.

Svetsare

Sunds Mekaniska söker svetsare för svetsning i både svart och vitt material. Arbetet innebär tillverkning av kvalificerade detaljer utifrån ritningar och instruktioner. Du arbetar självständigt och utför hela jobbet från att plocka material till att helt färdigställa detaljerna.

CNC-operatör

Sunds Mekaniska söker en erfaren CNC-operatör. Arbetet innebär att du självständigt skall programmera, rigga och köra CNC-styrda fräs- och svarvmaskiner. Eftersom vi utför legoarbeten till industrin är korta serier vanligast hos oss.

Kvalifikationer

Vi önskar att du har gymnasieutbildning inom industriell tillverkning eller motsvarande. Du kan även ha tillgodogjort dig motsvarande kompetens genom arbete inom verkstadsindustrin. Du är självgående och duktig på att läsa ritningar. Du är erfaren och har god teknisk förståelse samt ett starkt intresse för att arbeta i verkstadsmiljö. Har du arbetat med tillverkning av tryckkärl är det meriterande.

Vi erbjuder

En utvecklande tjänst med möjlighet till kompetensutveckling. Som medarbetare hos Sunds Mekaniska får du marknadsmässig lön, flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag och kompetenta medarbetare.

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: Heltid

Arbetstid och lön: Dagtid, flexibel arbetstid. Lön enligt överenskommelse.

Övrig information: Ansök senast 2018-09-16 på Kornbodens hemsida www.kornboden.se. Urval sker löpande så ansök redan i dag!

För ytterligare information, kontakta Kornbodens Rekryteringsansvarige Jens Olsson 060-789 05 01. För mer information om Sunds Mekaniska, besök sundsmekaniska.se.

 

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik, Hälsingland och Östersund.

  

Kontaktpersoner

Jens Olsson

Rekryteringsansvarig

060-7890501

jens.o@kornboden.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 19 timmar . Arbetsort : Sundsvall


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Verkstadspersonal till Sunds Mekaniska AB i Sundsvall