Kornboden

Verkstadschef till Malte Månsons flaggskepp i Örebro

Vi söker dig som ska få en nyckelroll i vår spännande utveckling, där kvalitet och nöjda kunder är ett självklart fokus. Malte Månson Verkstäder finns på 12 orter i Sverige. I år fyller vi 100 år. Jubileumsåret 2018 har startat mycket bra och efter att vi har genomfört ett flertal förbättringar i verksamheten under hösten ser framtiden riktigt lovande ut.

Vill du vara med på vår resa mot att bli Sveriges bästa verkstadskedja för tunga fordon med den högsta kundnöjdheten? Då är du rätt person för oss!

 

DINA ARBETSUPPGIFTER

Nu rekryterar vi på Kornboden/OnePartnerGroup en verkstadschef till Malte Månson Verkstäder AB i Örebro! 
Det är en direktrekrytering, vilket innebär att du blir anställd direkt av Malte Månson.

I Örebro finns Malte Månsons flaggskepp, där nybyggda lokaler dels rymmer en verkstad med fantastiska förutsättningar, dels vårt servicecenter med samtliga stödfunktioner. Din uppgift blir att vara med och leda verkstaden upp till nästa nivå. Till din hjälp har du ett starkt stöd från ägare och koncernledning, som tillsammans med dig kommer göra allt för att nå företagets målsättningar.

Du kommer leda ett team bestående av mekaniker, verkmästare och kundmottagare.

Du kommer att:

  • ha personalansvaret i verkstaden.
  • ha budget och resultatansvar.
  • rapportera direkt till VD.

DIN PROFIL

För att lyckas som verkstadschef hos Malte Månson har du:

  • några års erfarenhet av arbete med antingen tunga fordon, transportbilar eller personbilar.
  • dokumenterat dig som en duktig ledare med förmåga att entusiasmera ditt team.
  • B-körkort.
  • ordningssinne och förmåga att bygga bra strukturer och rutiner samt att du behärskar svenska i tal och skrift och även läser och förstår engelska.
  • entreprenörskänsla och en hög ambitionsnivå.

Det är även meriterande om du har erfarenhet från ledande befattningar i branschen.

Vi tillämpar löpande urval och kallar successivt kvalificerade kandidater till intervju, så vänta inte med din ansökan. För frågor om tjänsten kontakta VD Rickard Fornes på rickard.f@kornboden.se, men observera att ansökan ska göras via vår hemsida!

Varmt välkommen med din ansökan!OM OSS

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern där Kornboden Rekrytering & Bemanning är ett bolag i koncernen. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 000 medarbetare hittills verksamma på 25 orter. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se / www.kornboden.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 21 februari . Arbetsort : Örebro

Kategorier : Chef & Ledning


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Verkstadschef till Malte Månsons flaggskepp i Örebro