Kornboden

Vemservice söker Produktionsplanerare/Beredare

Vemservice gör lastbilsbyggen, utvecklar specialfordon och utför ombyggnationer av alla tunga fordon. Volvo och Scanias återförsäljare, likväl som privata åkerier anlitar oss för kundanpassning av nya och begagnade lastbilar. Vi har kompetens och erfarenhet från professionell utveckling och tillverkning av tunga fordon. Vår gemensamma målsättning är att bättre än konkurrenterna uppfylla och överträffa kundernas förväntningar.
Vemservice har idag ca 20 anställda som tillsammans erbjuder hög och bred kompetens inom många olika områden. Verkstaden byggdes 1992 och i takt med framgångar och utveckling har vi gjort flera utbyggnader, den senaste 2014 som inneburit att vi nu har lokalytor på ca 1000 m². 
Läs mer om oss: http://vemservice.se/ 

Vemservice AB söker driven Produktionsplanerare/Beredare

Beskrivning:
I rollen som Produktionsplanerare/Beredare blir din huvuduppgift att bevaka inkommande order och för att säkerställa att produktionsplaneringen svarar upp mot leveranslöften/leveranssäkerhet. Du svarar också för framtagande av produktionsdokument för varje projekt och att dessa är uppdaterade. Vidare har du en viktig roll när det gäller materialstyrning. Rollen kan beskrivas som att du är något av en ”spindel i nätet” och ställer krav på god kommunikation, såväl internt som externt. Du arbetar nära tillsammans med produktionschef och övrig produktionspersonal.

Kvalifikationer:
Vi tror att du har en relevant utbildningsbakgrund, exempelvis inom teknik, logistik eller ekonomi. Alternativt har du förvärvade kunskaper som kan prövas likvärdiga. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av produktionsplanering och beredning, men du kan också ha haft en annan roll inom ett producerande företag. Rätt driv och självständighet är viktigt och vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du bör ha ett stort intresse för logistik, planering och produktion.  
Du har goda generella datorkunskaper. Kunskaper i Monitor är meriterande.

Personliga egenskaper:
För att lyckas i rollen som Produktionsplanerare/Beredare behöver du ha en god förmåga att arbeta självständigt/självgående och att kunna ta egna initiativ utifrån rådande situation gällande orderläge och produktion. Som person har du en god administrativ förmåga och har lätt för att organisera ditt arbete.

Du kännetecknas av att du:

 • är bra på att kommunicera
 • är strukturerad och noggrann
 • har lätt för att samarbeta
 • kan "tempoväxla"

Anställningsform:
Tillsvidareanställning.

Sysselsättningsgrad:
Heltid.

Arbetstid och lön:
Dagtid.

Övrig information:
Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför vi rekommenderar att du gör din ansökan snarast möjligt.
Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på 
www.kornboden.se
Tillsättning sker efter överenskommelse. 
Kornbodens rekryterare mottar frågor gällande kvalifikationer etc. under hela ansökningstiden.

Rekryteringsprocessens huvuddrag:

 • Ansökningsperiod med möjlighet till frågor och svar
 • Första urval
 • Telefonkontakt med ett första urval
 • Intervju
 • Slutligt urval och presentation för Vemservice
 • Referenstagning
 • Personlighetstest
 • Slutintervjuer
 • Återkoppling och avslut

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik, Hälsingland och Östersund. Kornboden är en del av OnePartnerGroup.

Sökord: produktionsplanering, beredning, materialstyrning, logistik, leveranssäkerhet,

Kontaktpersoner

Hans-Olof Jonsson

Senior rekryteringskonsult

063-19 43 30 (vxl)

hans-olof.j@kornboden.se

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 21 december . Arbetsort : Härjedalen . Publicerat : 14 november

Kategorier : Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Vemservice söker Produktionsplanerare/Beredare