Kornboden

Underhållsmekaniker till större Industri i Sundsvall

För kunds räkning söker Kornboden just nu Underhållsmekaniker, Uppdraget avser ett sommarvikariat med uppstart omgående för introduktion och upplärning och sträcker sig t om 2018-08-31.

Arbetet kräver grundläggande gymnasiebehörighet med lämplig inriktning. Är du en praktisk allkonstnär som kan lite om mycket, såsom hydraulik, pneumatik, elteknik, mekatronik samt lager och smörjteknik är du intressant för tjänsten. Dina personliga kompetenser är viktiga, vi ser gärna att du har en personlig mognad, arbetar strukturerat och självgående samt är kommunikativ och har en problemlösande analytisk förmåga. Svenska i tal och skrift.

Anställningsform:
Visstid
Sysselsättningsgrad:
Heltid
Arbetstid och lön:
Dagtid/Fast lön

Övrig information:
För övriga upplysningar och mer information om tjänsten kontakta Kornbodens Konsultchef, Anna-Karin Nordin 060-789 05 02. 
Urval sker löpande, sista ansökningsdag 2018-03-30. Välkommen med din ansökan!

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik och Östersund.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 mars . Arbetsort : Sundsvall

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Underhållsmekaniker till större Industri i Sundsvall