Kornboden

Testingenjör till Sanmina-SCI

Sanmina tillverkar några av de mest värdefulla och komplexa elektronik- och mekanik produkterna i världen. Fokus ligger på utveckling och tillverkning av komplexa komponenter, såväl som försörjning av kompletta systemlösningar till OEM kunder. Sanmina har ca. 43 000 anställda, varav ca. 300 i Örnsköldsvik. I Örnsköldsvik tillverkar de elektronik med huvudinriktning mot medicinsk teknik och industri. Sanmina har en spännande tillverkning med komplexa produkter och erbjuder sina medarbetare ett flexibelt arbete med utmaningar och stimulerande arbetsuppgifter.

Sanmina behöver förstärkning och vi söker därför en Testingenjör på ett längre vikariat till deras verksamhet i Örnsköldsvik.

Beskrivning:
Som testingenjör arbetar Du med att underhålla och utveckla produktionstestutrustning för att verifiera funktion och prestanda på de olika, oftast medicinska, produkter som tillverkas i Sanminas fabrik. Arbetet innebär att utifrån givna kravspecifikationer kunna validera utrustningar och processer samt att utbilda produktionspersonalen.

 

Kvalifikationer:
Du som söker bör ha en teknisk utbildning, helst på högskolenivå. Vidare behärskar du både hård- och mjukvara och har en förmåga att lätt sätta dig in i hela system, vilket är viktigt för att lyckas på denna befattning.

Som person ser vi att du har en naturlig fallenhet för att kommunicera och samarbeta med andra. Du tror på att teamet är starkare än individen och du bidrar till och sprider engagemang. Du arbetar strukturerat och beskrivs ofta som organiserad och kvalitetsmedveten.

Anställningsform:
Vikariat 7 månader

Sysselsättningsgrad:
Heltid

Arbetstid och lön:
Dagtid/Fast lön

Övrig information:
Urval sker löpande så välkommen med din ansök redan idag. Ansökan skickas till 
kornboden.se sista ansökningsdag är 2018-03-23. Frågor kring tjänsten besvaras av Ann Nordgren, kontaktuppgifter nedan.

Välkommen med din ansökan!

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik, Hälsingland och Östersund.

 

Kontaktpersoner

Ann Nordgren

Kandidatansvarig

0660-689 604

ann.n@kornboden.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 23 mars . Arbetsort : Örnsköldsvik

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Testingenjör till Sanmina-SCI