Kornboden

Teknisk Servicedesk på GDM

Kornboden söker medarbetare till Teknisk Servicedesk på GDM

Beskrivning

Som teknisk servicedeskmedarbetare kommer du arbeta i en mindre och sammansvetsat team där du hjälper både små och stora företag med IT-lösningar. Med ditt tekniska intresse och kunskap kommer du hjälpa kunder som främst ringer från Stockholms län men även loka företag i Jämtland. 
Samtliga ärenden hanteras via telefon och mail genom GDMs interna system där stor vikt ligger på att skapa en god relation och lösa hela kundens ärende på bästa sätt. Vissa uppdrag hanteras ute på plats hos kund där du fungerar som användarstöd och ger support för varierande ärenden med allt från lösenordshantering och systemadministration till att hjälpa kunder med program som GDM tillhandahåller.

Nu är GDM redo att växa och hitta nya medarbetare med intresse för IT till Östersundskontoret. Du som söker bör ha ett tekniskt intresse och därifrån kan vi tillsammans med dig hjälpa till med utveckling. När du börjar arbeta på GDM får du en individuell utbildning utifrån dina erfarenheter och förutsättningar. Variationen med teoretisk utbildning, att arbeta bredvid konsulterna ute på fältet och att själv få påbörja ärenden blir början på ditt arbete.

Kvalifikationer 

Du som söker bör vara

  • Tekniskt intresserad
  • Van med kundkontakt via telefon
  • Kundfokuserad
  • Problemlösande
  • Social och kommunikativ
  • Driven och ambitiös

Om GDM

GDM är ett svenskt IT-företag med 115 anställda som har haft stark tillväxt under flera år. Vi söker positiva, ambitiösa och kompetenta personer som vill bli en del av ett företag som siktar på att bli bäst i Sverige på funktionell IT. Vi erbjuder en spännande vardag med högt tempo där uppdragen och projekten är varierande interna eller externa. Vår arbetsmiljö ska stimulera till goda prestationer, engagemang och personlig utveckling.
I Östersund växer vi och är i dagsläget en liten grupp som ser fram emot att få fler medarbetare. På GDM finns en vilja för att ta hand om och utveckla personalen och ge de möjligheter som finns för en vidareutveckling inom företaget. Bra personalvård och möjlighet till ett flexibelt arbete är ett stort fokus för företaget.

Övrig information

Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför vi rekommenderar att du gör din ansökan snarast möjligt. Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på www.kornboden.se.


I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik, Hälsingland och Östersund. Kornboden är en del av OnePartnerGroup.

Kontaktpersoner

Peter Korhonen

Konsultchef

063-19 43 30 (vxl)

peter.k@kornboden.se

Lisa Forslund

Kandidatansvarig

063-19 43 30 (vxl)

lisa.f@kornboden.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 10 oktober . Arbetsort : Östersund

Kategorier : Data & IT Teknik & Ingenjör Systemvetare


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Teknisk Servicedesk på GDM