Kornboden

Taiga söker Försäljningsansvarig Norrland med placering i Östersund

Vill du arbeta med försäljning av högfunktionella kläder? Älskar du att vara på resande fot och tycker att besöket hos kunden är det mest spännande? Taiga söker en försäljningsansvarig till område Norrland som främst ska arbeta med utveckling av befintliga företagskunder.

Tjänsten 
I rollen som Försäljningsansvarig Norrland arbetar du med två av våra segment inom funktionskläder; ”Ambulance & Rescue” och ”Nature & High visibility”. Dina kundsegment blir således ambulanspersonal, räddningstjänst etc. samt exempelvis fjäll- och naturnäring och skogsindustrin.

Dina arbetsuppgifter är bland annat:

 • Planering, bokning och genomförande av kundbesök
 • Bearbetning och avslut med kunder inom ditt ansvarsområde
 • Viss administration i samband med säljprocessen

Du arbetar utefter en egen försäljningsbudget baserad på prognos för dina segment och geografiska område. Försäljningsprocessen skiljer sig åt beroende på kunderna men du arbetar i stor utsträckning utefter förhandlade ramavtal eller prislista.

Taiga strävar efter en hög närvaro ute hos kund och stora delar av din arbetstid spenderas med konsultativ försäljning och uppvisande av kollektion ute hos kund. Merparten av kunderna är befintliga kunder men ditt arbete kommer även innebära viss bearbetning av nya kunder.

Placering 
Arbetet utgår ifrån Östersund med placering på kontorshotell på Frösön park. Du blir en del av en säljorganisation med innesäljare, försäljningsansvariga och exportsäljare där merparten av kollegorna sitter på huvudkontoret i Varberg. Tjänsten innebär ca 25 - 40 hotellnätter per år beroende på hur du väljer att planera dina kundbesök samt många resor över dagen.

Vi söker dig som

 • Har arbetat med försäljning och gärna inom konfektion och/eller funktionskläder
 • Kan kommunicera väl på svenska och engelska
 • B-körkort
 • Möjlighet att kombinera ditt privatliv med ett jobb på resande fot

Vi ser gärna att du har ett intresse för uteliv. Viktigast för rollen är ändå din personlighet – har du inte arbetat med just funktionskläder tidigare men har en relevant bakgrund inom försäljning ber vi dig skicka in din ansökan!

Viktigast för oss är din personlighet! Som person är du relationsskapande och har lätt för att ”gå hem i stugorna”. Du är en lyhörd säljare som väljer långsiktiga relationer framför kortsiktiga försäljningssiffror. Då arbetet är väldigt självständigt är det viktigt att du har en egen motor och är bra på att planera ditt arbete.

Vad erbjuder vi dig

 • En grundlig introduktion på huvudkontoret i Varberg
 • Sälja produkter av hög kvalitet och hållbarhet som har ett gott rykte hos kunderna
 • Upparbetad kundportfölj
 • Del av ett familjeägt företag med kvalitet, miljö och hållbarhet i fokus
 • Fast månadslön med bra förmåner

Om Taiga 
Taiga är ett privatägt företag med 28 anställda och huvudkontoret i Varberg. Företaget grundades 1982, är mycket innovativt och omsätter ca 110 MSEK. Affärsidén är att vara den ledande leverantören av funktionella klädsystem för arbete ute. Taiga är ett i branschen mycket känt varumärke med ett starkt varusortiment. Typiska kunder är yrkesgrupper verksamma inom fjäll- och naturnäring, skogsindustri, mätindustrin, hamn & sjöfart, ambulanssjukvård, rederier, kraftbolag, fjällräddning, kustbevakning, räddningstjänst, polis och militär etc. Taiga är inne i en spännande fas där de satsar på utveckling i Sverige och Europa. Läs mer på 
www.taiga.se

Anställningsform: Provanställning
Sysselsättningsgrad: Heltid
Övrig information: Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför vi rekommenderar att du gör din ansökan snarast möjligt.

Rekryteringsprocessens huvuddrag

 • Ansökningsperiod
 • Första urval med intervju på Kornboden
 • Sammanställning och urval
 • Intervjuer med Taiga
 • Referenstagning
 • Återkoppling och avslut

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik, Hälsingland och Östersund.

Sökord: Säljare, AM, Account manager, kundansvarig, funktionskläder, konfektion, distriktssäljare, regionansvarig.

Kontaktpersoner

Marlene Rehnsbo

Rekryterare

063-19 43 30 (vxl)

marlene.r@kornboden.se

Malin Kåhre

Kandidatansvarig

malin.k@kornboden.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 26 november . Arbetsort : Östersund

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring Kontor & Administration


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Taiga söker Försäljningsansvarig Norrland med placering i Östersund