Kornboden

System- och Programutvecklingsingenjör till MA Nordic

Magnetic Analysis Nordic AB utvecklar och tillverkar utrustning inom oförstörande provning. Ultraljud, virvelström och läckfält är några av de metoder vi använder. Våra kunder som finns över hela världen är i huvudsak verksamma inom stålindustrin. Företaget är ett dotterbolag till det amerikanska bolaget Magnetic Analysis Corporation med säte i New York. Företaget har 90 års erfarenhet inom branschen med egen personal och representanter över hela världen. Vid vår verksamhet som är placerad i Östersund är det för närvarande 8 personer som arbetar. Mer info får du via: www.mac-ndt.com och www.manordic.com

Vi söker nu en Ingenjör inom System- och Programutveckling till MA Nordic, Östersund

Beskrivning: 
Tjänsten som Ingenjör inom System- och Programutveckling omfattar framför allt elektrisk konstruktion, programmering och test av PLC-styrda och i viss mån PC/Windows program och system. Vi har en mångfacetterad produktmix med mycket skiftande inriktning. Det finns uppgifter både inom realtidssystem, styrning, övervakning, databashantering samt grafiska resultatpresentationer.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning och/eller flera års erfarenhet inom systemutveckling och programmering. Som person är du noggrann och uthållig samt kan arbeta självständigt mot bestämda leveranstidpunkter. Du sätter högt värde i att det råder ordning och reda. Du är dessutom en person som kan arbeta i grupp med aktivt engagemang. Våra kunder befinner sig i hela världen och internationella resor ingår i arbetsuppgifterna för installationer, utbildning och service. Vi erbjuder ett varierande arbete med möjligheter att påverka den egna arbetssituationen i ett mycket trivsamt arbetslag där vi-känslan är stark och betydelsefull.
Du har goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.

Omfattning:
Heltid.
Tillträde enligt överenskommelse.

Arbetstid och lön:
Dagtid/Fast lön

Övrig information:
Du gör din ansökan genom att registrera CV och ett personligt ansökningsbrev via: 
www.kornboden.se 
Intervjuer och urval sker löpande varför du bör göra din ansökan snarast möjligt.  

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik, Hälsingland och Östersund. Kornboden är en del av OnePartnerGroup.

Sökord: systemutveckling, programutveckling, PLC-programmering, AutoCAD, ingenjör, realtidssystem, databashantering

Kontaktpersoner

Gustaf Wrangbäck

Konsultchef

063-19 43 30 (vxl)

Hans-Olof Jonsson

Senior rekryteringskonsult

063-19 43 30 (vxl)

hans-olof.j@kornboden.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 april . Arbetsort : Östersund

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb System- och Programutvecklingsingenjör till MA Nordic