Kornboden

Svetsare till vår kund utanför Örnsköldsvik

Nu söker vi medarbetare till ett av våra kundföretag ett par mil utanför Örnsköldsvik. Ett stabilt och modernt företag med många möjligheter. Arbetsklimatet präglas av gott samarbete och hög servicekänsla, där alla tillsammans utvecklar företaget och gör kunderna nöjda. 

 

Dina arbetsuppgifter
Du kommer jobba som manuellsvetsare, MAG-svets och du bör ha en god materialkännedom. Du kommer att arbeta självständigt mot gemensamt uppsatta mål och vara en del utav ett större flöde där varje moment är utav yttersta vikt.

 

Din profil
Meriterande om du har tidigare erfarenhet av MIG-,MAG- och TIG-svetsning. 

Vi söker dig som är van att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ. Du måste ha en social förmåga och kunna kommunicera. Som person är du även händig, engagerad i ditt arbete, och noggrann men även lyhörd för att kunna ta till dig instruktioner och direktiv.

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Visstidsanställning

Arbetstid och lön
Dagtid/Fast lön. Jobb på annan ort kan förekomma.

Om oss
Kornboden i Örnsköldsvik är en del av OnePartnerGroup. OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på över 40 orter i Sverige och har en mängd engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

https://www.kornboden.se

https://www.onepartnergroup.se

Övrig information
Urval sker löpande så välkommen med din ansök redan idag. Sista ansökningsdag 2018-11-01. Vid frågor, kontakta Ann Nordgren, kontaktuppgifter nedan. 

Kontaktpersoner

Ann Nordgren

Kandidatansvarig

0660-689 604

ann.n@kornboden.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 1 november . Arbetsort : Örnsköldsvik

Kategorier : Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Svetsare till vår kund utanför Örnsköldsvik