Kornboden

Sverull söker en teknisk Innesäljare

Sverull söker en teknisk Innesäljare

Sverull ElektroDynamo är en ledande aktör inom industriservice, mekaniskt underhåll och produktförsäljning med spetskompetens inom elektromekanik, lager, transmissioner, tätningar och pumpar. Vi erbjuder hela kedjan från analys, projektering och produktleverans till montage, underhåll och reparationer. Läs mer på www.sverull.se

Vi söker nu en innesäljare som skall bistå kunder med bästa möjliga service. Rollen kräver att du är teknisk, prestigelös och flexibel. En normal arbetsdag innefattar orderregistreringar och regelbunden kontakt med leverantörer för att säkerhetsställa lagerstatus och priser, parallellt tar du emot och packar upp gods samt ser till att dagens leveranser kommer i väg till kund. Du tar också emot kunder i butiken, ofta krävs det att du kan guida kunden till rätt lösning. Du ingår i ett mindre team och samarbetar med utesäljarna.

Din profil

Vi söker dig som brinner för service och som alltid strävar efter absolut nöjda kunder. Du har ett professionellt och positivt bemötande och med din lösningsorienterade förmåga får du kunden att känna sig prioriterad. Du trivs med att jobba i ett högt tempo där du har flera ärenden i gång samtidigt. För att vara aktuell för tjänsten har du en teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande, du är tekniskt intresserad och har en god administrativ förmåga. Det är meriterande om du har erfarenhet av underhållsarbete inom industrin.

Vi samarbetar med Kornboden Rekrytering & Bemanning. Ansök senast 2018-03-18 på Kornbodens hemsida www.kornboden.se. Urvalsprocessen sker löpande och vi vill därför gärna ha din ansökan så snart som möjligt. Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Kornbodens Rekryteringsansvarige Jens Olsson telefon 060-789 05 01

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik, Hälsingland och Östersund.

Tekniker , servicetekniker, underhållstekniker , underhåll , verkstad , säljare , butikssäljare , lager , logistik

 

Kontaktpersoner

Jens Olsson

Rekryteringsansvarig

060-789 05 01

jens.o@kornboden.se

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Sundsvall

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Sverull söker en teknisk Innesäljare