Kornboden

Sundsvalls Församling söker Kanslichef


DelaDela

Sundsvalls Församling söker:

Kanslichef

Sundsvalls församling är en öppen gemenskap som möter människor där de är och erbjuder ett sammanhang att reflektera och växa i sin kristna tro. Sundsvalls församling omfattar Skönsmon, Nacksta, Sidsjö/Sallyhill och Sundsvalls Stenstad. Församlingen har ca 18 000 medlemmar och drygt 50 fast anställda.

Som Kanslichef får du arbeta i  en spännande församling med en mycket bred verksamhet. Du har personalansvar för 8 medarbetare inom administration , ekonomi , HR och kommunikation. Du rapporterar till Kyrkoherden och ingår i ledningsgruppen tillsammans med övriga verksamhetschefer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Driva och utveckla kansliet i enighet med Sundsvalls församlingens mål.
  • Personalansvar och personalutveckling.
  • Budget och resultatuppföljning, långsiktiga strategier för en hållbar ekonomisk utveckling.
  • Utveckla goda administrativa strukturer och rutiner.
  • Föredragande i arbetsutskott, kyrkoråd och kyrkofullmäktige.
  • Stöd till Kyrkoherden och förtroendevalda i frågor som rör personal, planering och uppföljning av verksamheten.

Vi söker dig som har förmåga att skapa en tydlig och effektiv organisation , du har akademisk examen eller motsvarande tillsammans med relevant arbetslivserfarenhet. Du har god ekonomisk förståelse och erfarenhet av ekonomisk rapportering och uppföljning. Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift är viktigt. Det är meriterande om du har verkat inom idéburna och demokratiskt styrda organisationer, det är självklart viktigt att du är lojal med Svenska kyrkans värderingar.Tjänsten kräver goda ledaregenskaper och mycket god administrativ förmåga. Du kommer att ha många kontaktytor så väl internt som externt vilket ställer höga krav på såväl din samarbetsförmåga som din kommunikativa förmåga. För att trivas och passa i vår organisation bör du vara engagerad, prestigelös och serviceinriktad.

För ytterligare information: Kontakta Kornbodens Rekryteringsansvarige  Jens Olsson 060-789 05 01

Ansök senast 2018-10-14 på Kornbodens hemsida www.kornboden.seUrval  sker löpande så ansök redan i dag!

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik, Hälsingland och Östersund. Kornboden är en del av OnePartnerGroup

Sökord: Ekonomichef, Kontorschef, Ekonom, Enhetschef, Administrativchef, Gruppchef, Teamledare, Avdelningschef

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 14 oktober . Arbetsort : Hela landet

Kategorier : Chef & Ledning


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Sundsvalls Församling söker Kanslichef