Kornboden

Sundsvalls bästa Talang inom Teknisk Kundsupport

Kornboden söker medarbetare till Teknisk Servicedesk på GDM, anställningen initieras med sex månaders inhyrning, för att vidare övergå till anställning hos GDM.

GDM är ett svenskt IT-företag med 120 anställda som har haft stark tillväxt under flera år. Vi söker positiva, ambitiösa och kompetenta personer som vill bli en del av ett företag som siktar på att bli bäst i Sverige på funktionell IT. Vi erbjuder en spännande vardag med högt tempo där uppdragen och projekten är varierande interna eller externa. Vår arbetsmiljö ska stimulera till goda prestationer, engagemang och personlig utveckling. På GDM finns en vilja för att ta hand om och utveckla personalen och ge de möjligheter som finns för en vidareutveckling inom företaget. Bra personalvård och möjlighet till ett flexibelt arbete är ett stort fokus för företaget.

Arbetsbeskrivning
Som Teknisk Servicedeskmedarbetare kommer du att arbeta i ett mindre och sammansvetsat team, där du hjälper företag med deras IT-lösningar. Stor vikt ligger på att skapa en god relation och lösa hela kundens ärende på bästa sätt. Vissa uppdrag hanteras ute på plats hos kund där du fungerar som användarstöd och ger support för varierande ärenden, från lösenordshantering och systemadministration, till att hjälpa kunder med de program som GDM tillhandahåller.

Kvalifikationer
Du som söker tjänsten bör ha ett tekniskt intresse och hög servicenivå. Vi söker därtill dig som har tidigare erfarenhet av kundhantering, främst via telefon och mail support. Övriga personliga kompetenser som GDM prioriterar är ditt kommunikativa sätt, din sociala kompetens och att du är lösningsfokuserad. GDM bidrar med en individuell utbildning utifrån dina erfarenheter och förutsättningar. Variationen med teoretisk utbildning, att arbeta bredvid konsulterna ute på fältet och att själv få påbörja ärenden blir början på ditt arbete.

Anställningsform
Visstid sex månader, med goda möjligheter till anställning hos kund
Sysselsättningsgrad
Heltid
Arbetstid och lön
Dagtid, lön enligt avtal
Övrig information:
Urval sker löpande så välkommen med din ansök redan idag!  Sista ansökningsdag 2018-04-03.

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik, Hälsingland och Östersund.

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 3 april . Arbetsort : Sundsvall

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Sundsvalls bästa Talang inom Teknisk Kundsupport