Kornboden

Sunds Mekaniska AB söker Svetsare och CNC-operatörer

Sunds Mekaniska AB söker Svetsare och CNC-operatörer

Sunds Mekaniska i Sundsvall är en renodlad legotillverkare med inriktning på kompletta leveranser av maskiner och kringutrustning för tillverkningsindustrin. Bolaget bildades år 2000 och bestod redan från start av erfarna medarbetare. Idag har vi en yrkesskicklig personalstyrka på 12 personer med en stark vilja till ständig förbättring. Vi är i en expansionsfas och satsar framåt för att växa. Vill du vara med? Just nu rekryterar vi 2–3 svetsare och 1–2 CNC-operatörer. www.sundsmekaniska.se.

Svetsare och CNC-operatörer

Som svetsare arbetar du med kvalificerade detaljer i både svart och vitt material, du jobbar självständigt och utför hela jobbet från att plocka material till att färdigställa detaljerna. Som CNC-operatör arbetar du självständigt med att programmera, rigga och köra CNC-styrda fräs- och svarvmaskiner.

Kvalifikationer

Du har gymnasieutbildning inom industriell tillverkning eller motsvarande. Vi arbetar i huvudsak med korta serier så det är viktigt att du är erfaren, självgående och duktig på att läsa ritningar. Du har god teknisk förståelse och ett starkt intresse för att arbeta i verkstadsmiljö. Det är meriterande om du arbetat med tillverkning av tryckkärl.

Vi erbjuder

En utvecklande tjänst med möjlighet till kompetensutveckling. Som medarbetare hos Sunds Mekaniska får du marknadsmässig lön, flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag och kompetenta medarbetare.

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: Heltid

Arbetstid och lön: Dagtid, flexibel arbetstid. Lön enligt överenskommelse.

Övrig information: Ansök senast 2018-12-09 på Kornbodens hemsida www.kornboden.se. Urval sker löpande så ansök redan i dag! För ytterligare information, kontakta Kornbodens Rekryteringsansvarige Jens Olsson 060-789 05 01.

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik, Hälsingland och Östersund.

  

Kontaktpersoner

Jens Olsson

Rekryteringsansvarig

060-789 05 01

jens.o@kornboden.se

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 9 december . Arbetsort : Sundsvall

Kategorier : Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Sunds Mekaniska AB söker Svetsare och CNC-operatörer