Kornboden

SundBirsta söker Produktionsadministratör/Montör

SundBirsta i Sundsvall söker:

Produktionsadministratör/Montör

SUND BIRSTA AB är ett internationellt ledande ingenjörsföretag avseende hanteringssystem inom valsverksindustrin. Idag är vi ett 70 anställda, omsätter ca 300 milj./år samt har dotterbolag i Kina och USA. Vi är tredjepartscertifierade enligt ISO 9001. Läs mer på www.sundbirsta.com

Beskrivning:
Vi söker en montör/industriarbetare som i huvudsak skall jobba med montering och provkörning av mekaniska enheter. Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av att montera bind–och bandmaskiner, dessa används inom stålindustrin. Du kommer också att till en viss del jobba med produktionsadministration och planering i vårt MPS- System.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har relevant teknisk utbildning. Du skall ha en allsidig kunnighet i mekanikmontering och ritningsläsning. Det är meriterande om du har erfarenhet av administration och är van att arbeta i MPS-system. Som person är du flexibel, noggrann och självgående, du gillar ordning och reda. Du kan ta egna initiativ och hitta lösningar på oväntade problem.

Vi samarbetar med Kornboden Rekrytering & Bemanning i den här rekryteringen För ytterligare information: Kontakta Kornbodens Rekryteringsansvarige Jens Olsson 060-789 05 01.

Ansök senast 2018-06-03  på Kornbodens hemsida www.kornboden.seUrval sker löpande så ansök redan i dag!

 I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik, Hälsingland och Östersund.

 

Kontaktpersoner

Jens Olsson

Rekryteringsansvarig

060-7890501

jens.o@kornboden.se

 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 3 juni . Arbetsort : Sundsvall

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb SundBirsta söker Produktionsadministratör/Montör