Kornboden

Studenter från Industriprogrammet sökes för jobb i höst!

Vi söker nu industripersonal till våra kunder i Örnsköldsvik där du kommer arbeta med tillverkande industri. Företagen ser gärna att du tycker om att arbeta i ett högt tempo och det kommer finnas möjligheter för dig att utveckla dina kunskaper på företaget. Uppdragen startar efter semestern men vi tar gärna emot din ansökan redan nu!

De tjänster vi söker just nu är:

  • Svetsare
  • Lagerpersonal
  • Allmänna industriarbetare

Beskrivning:
Trivs du bra med att arbeta i en industri och vill ha möjlighet att utveckla dina kunskaper på ett stabilt företag där spännande utmaningar står för dörren? Då kan det här vara tjänsten för dig!

Arbetsuppgifterna kan bland annat vara:

  • Lagerarbete - så som plock/packning, orderhantering och truckkörning. Tunga lyft kan förekomma så god fysik är ett plus.
  • Svetsning - TIG
  • Industriarbete - vi ser gärna har arbetat inom industrin tidigare samt har erfarenhet av tillverkande industri. Du har god materialkännedom, behärskar ritningsläsning samt är kvalitetsmedveten.

Kvalifikationer: 
Som person är du noggrann, strukturerad och flexibel. Vi tror också att du är en problemlösare och tycker om att arbeta i ett högt tempo. Du är bra på att se helhetslösningar och kan prioritera dina arbetsuppgifter efter rådande förhållanden. Det är viktigt att du är positiv och tycker om att arbeta. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Det är meriterande om du:

  • Har gått en praktisk gymnasial utbildning, såsom el-, industri eller fordonsprogrammet
  • Har arbetslivserfarenhet från något av dessa områden.
  • Har truckkort

Anställningsform:
Visstid

Sysselsättningsgrad:
Heltid

Arbetstid och lön:
Dagtid - Skiftgång/Fast lön

Övrig information:
Uppdragen startar efter semestern men vi ser gärna att din ansökan kommer in så fort som möjligt. Intervjuer görs löpande. Välkommen med din ansökan!
Sista ansökningsdag 2018-08-11

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik och Östersund.

 

Sökord:  lager, truckkort, industri, ritläsning.

Kontaktpersoner

Patrik Olsson

Konsultchef

patrik.o@kornboden.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 11 augusti . Arbetsort : Örnsköldsvik

Kategorier : Övrigt


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Studenter från Industriprogrammet sökes för jobb i höst!