Kornboden

Sommarjobb inom industrin

Vill du jobba inom industrin som montör, lagerarbetare, truckförare eller i någon annan funktion? Trivs du med att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter och miljöer? Då kan vi hjälpa dig!

Kornboden söker nu dig som är intresserad av sommarjobb inom industrin med chans till extra arbete under hösten.

Beskrivning:
Eftersom vi jobbar med olika kunder i Örnsköldsvik kan dina arbetsuppgifter variera. Du kan komma att jobba med lagerarbete och truckkörning, montering på löpande band eller kontroll och underhåll av maskiner. Här kommer du att ha möjlighet att samla på dig bra erfarenhet och kontakter inför framtida jobb.

Kvalifikationer:
Inga förkunskaper krävs. Det är dock meriterande om du som söker har gått, eller går, en praktisk gymnasial utbildning, såsom el-, industri eller fordonsprogrammet, alternativt arbetslivserfarenhet från något av dessa områden.

Vi söker dig med ett driv och en vilja att göra ett bra jobb! Du jobbar gärna med andra och uppskattar praktiskt arbete. Som person är du noggrann, strukturerad och flexibel. Vi tror också att du är effektiv, arbetsvillig och öppen för att lära dig nya saker. Det är viktigt att du är positiv och tycker om att arbeta. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Sommarjobb med chans till förlängning

Sysselsättningsgrad:
Heltid

Arbetstid och lön:
Dagtid/Fast lön

Övrig information:
Känner du att beskrivningen stämmer in på dig? Då är du välkommen att ansöka med CV och personligt brev via 
www.kornboden.se. Har du frågor kontakta Ann Nordgren, kontaktuppgifter nedan. Vi genomför intervjuer löpande och ser därför fram emot din ansökan så fort som möjligt. Sista ansökningsdag 2018-05-30.

Välkommen med din ansökan!

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning är en del av OnePartnerGroup och jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Hälsingland, Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik och Östersund.

Kontaktpersoner

Ann Nordgren

Kandidatansvarig

0660-689 604

ann.n@kornboden.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 maj . Arbetsort : Örnsköldsvik

Kategorier : Övrigt


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Sommarjobb inom industrin