Kornboden

Sommarjobb inom administration och ekonomi till Örnsköldsvik

Vill du jobba inom administration eller ekonomi i sommar? Trivs du med att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter och miljöer? Då kan vi hjälpa dig!

Kornboden söker nu dig som är intresserad av sommarjobb inom ekonomi eller administration med chans till extra arbete under hösten.

Beskrivning:
Nu söker vi dig som vill ha ett sommarjobb inom ekonomi eller administration till våra kunder i Örnsköldsvik! Dina arbetsuppgifter kan komma att innefatta fakturering, kontering, allmän administration samt enklare administrativa arbetsuppgifter.

Som person är du noggrann och trivs med administrativa uppgifter och rutiner. Du har lätt för att skapa kontakter och är flexibel i ditt sätt att arbeta. Vi tror att du självständigt kan driva ditt arbete framåt men har också en god samarbetsförmåga och hjälper till där det behövs.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är utbildad gymnasieekonom eller pluggar ekonomi/administration på exempelvis högskola eller universitet. Tidigare erfarenhet av arbete med ekonomi eller med administrativa arbetsuppgifter är meriterande. Du är en van datoranvändare och behärskar hela Office-paketet. Det är meriterande om tidigare har arbetat i ett större affärssystem.

Anställningsform:
Sommarjobb med chans till förlängning

Sysselsättningsgrad:
Heltid

Arbetstid och lön:
Dagtid/Fast lön

Övrig information:
Känner du att beskrivningen stämmer in på dig? Då är du välkommen att ansöka med CV och personligt brev via 
www.kornboden.se. Har du frågor kontakta Carola Johansson, kontaktuppgifter nedan. Vi genomför intervjuer löpande och ser därför fram emot din ansökan så fort som möjligt. Sista ansökningsdag 2018-05-30.

Välkommen med din ansökan!

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning är en del av OnePartnerGroup och jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Hälsingland, Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik och Östersund.

 

Kontaktpersoner

Carola Johansson

Konsultchef

0660-689 601

carola.j@kornboden.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 maj . Arbetsort : Örnsköldsvik

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Sommarjobb inom administration och ekonomi till Örnsköldsvik