Kornboden

Smeder till Attacus Stål & Smide

Vi söker en Produktionsledare till Glasavdelningen i Edsbyn

Svenska Fönster än en av Sveriges ledande och mest miljövänliga fönstertillverkare med tre attraktiva varumärken – Traryd Fönster, SP Fönster och Lingbo Kulturfönster. Vårt huvudkontor ligger i Edsbyn och här arbetar de flesta av företagets omkring 800 anställda.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som tycker om människor! Du är trygg i en ledarroll och har förmågan att entusiasmera och motivera dina medarbetare. Ditt engagemang och dina egenskaper kommer att vara avgörande för oss. Tjänsten innehåller arbete med kompetensfrågor, arbetsmiljö, information, rehabilitering och rekrytering. Du har lätt för att kommunicera både med enskilda personer och i stora grupper. Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete enligt LEAN-principerna. 

Beskrivning:

Du ska leda och utveckla avdelningen och medarbetarna utifrån företagets övergripande mål. Som Produktionsledare arbetar du med målstyrning och ständiga förbättringar som ett led i att nå vår vision. Du ansvarar för att din avdelning med ca 20-25 medarbetare arbetar med säkerhet, miljö och kvalitet, samt säkerställer tillförlitligheten på produktionsutrustning och ansvarar för det operativa underhållet av fastigheter och produktion.

Svenska Fönster ingår i VKR-gruppen, som ser långsiktigt på Svenska Fönster och nu görs stora investeringar i företaget. För att ha engagerade, ansvarsfulla och friska medarbetare jobbar Svenska Fönster aktivt med friskvård och arbetsmiljö. Vi ger förutsättningar för att utvecklas inom företaget. Alla medarbetare är involverade i Svenska Fönsters arbete med ständiga förbättringar inom alla områden för att växa på marknaden och ge dagsljus i människors vardag.

Anställningsform: 

Tillsvidare/Heltid

Övrig information:

Urval sker löpande så välkommen med din ansök redan idag.

I denna rekrytering samarbetar vi med Kornboden i Hälsingland. 

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik, Hälsingland och Östersund.

 

 

 

Kontaktpersoner

Oscar Jonsson

Konsultchef

072-142 88 25

oscar.j@kornboden.se

Jessica Larsson

Konsultchef

072-142 85 67

jessica.l@kornboden.se

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 2 april . Arbetsort : Ovanåker

Kategorier : Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Smeder till Attacus Stål & Smide