Kornboden

Skogsekonom till LRF Konsult i Umeå

Brinner du för att ge skogsägare rådgivning? Ta nästa steg i karriären genom att påverka utvecklingen på LRF Konsult- Sveriges största rådgivnings- och redovisningsföretag. Till LRF Konsult i Umeå söker vi nu en skogsekonom. LRF erbjuder dig en spännande roll med stora möjligheter till att påverka din egen utveckling och kontorets fortsatta tillväxt.

LRF Konsult i Umeå expanderar sitt kontor med ytterligare en skogsekonom. På Umeå kontoret sitter i dag 26 st personer varav 5 st skogsekonomer så du har alltid någon att bolla dina idéer och frågor tillsammans med. På kontoret finns represenation av samtliga tjänsteområden. LRF konsult har en gedigen utbildningsportal så vill du vidareutbildas och utvecklas i din roll finns goda möjligheter.

LRF Konsult blev för tredje året i rad utnämnd till en av Sveriges sex bästa arbetsgivare, läs gärna med på www.lrfkonsult.se. 

Beskrivning:
I nära samarbete med LRF Konsults kunder genomför du rådgivning inom skogsekonomi och skatt, upprättar kapitalvinstberäkningar, deklarationer och bokslut. Du kan också komma att arbeta med upprättande av skogsbruksplaner och värderingsuppdrag. I rollen som skogsekonom ingår även arbete med tillväxt och nykundsbearbetning och du kommer att ha en viktig roll i utvecklingen av ett lönsamt och framgångsrikt kontor.

Kvalifikationer:
Vi ser att du är utbildad skogsmästare, skogsvetare, jägmästare eller motsvarande. Det är meriterande om du har erfarenhet av att upprätta skogsbruksplaner och utföra värderingsuppdrag. Har du dessutom erfarenhet av fastighetsaffärer är det en fördel. Viktigt är att du har ett genuint intresse för ekonomi kopplat till din skogliga bakgrund.

Som person har du ett stort yrkesmässigt engagemang och vi hoppas att du sporras av att få påverka och driva förändringar. Du har hög social kompetens, är förtroendeingivande och tycker om att skapa långsiktiga relationer med kunder och samarbetspartners. Du trivs när du får ha eget ansvar för din planering och ditt arbete, och du drivs av att skapa resultat över förväntan!

Anställningsform:
Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:
Heltid

Arbetstid och lön:
Dagtid/Fast lön

Övrig information:
Vill du vara med och växa med LRF Konsult i Umeå? Ansök redan idag, dock senast 2018-03-01 på kornboden.se. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Malin Vedman, kontaktuppgifter nedan.

Välkommen med din ansökan!

Fackliga representanter: 

Unionen Pär Wiklund tel: 063-15 71 21

SACO Maria Bellskog tel: 060-67 88 03 

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning är en del av OnePartnerGroup och jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Hälsingland, Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik och Östersund.

Sökord: ekonomi, skogsekonom, skog, värdering, skogsplaner, mäklare, jägmästare, skoglig.

Kontaktpersoner

Malin Vedman

0660-689 602

malin.v@kornboden.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 1 mars . Arbetsort : Umeå

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Skogsekonom till LRF Konsult i Umeå