Kornboden

Skadereparatör till Nordemans Bil i Örnsköldsvik

Nordemans Bil är auktoriserad skadespecialistverkstad för Audi, Volkswagen och Skoda och har samarbetsavtal med samtliga försäkringsbolag. I Örnsköldsvik finns en modern anläggning som fortlöpande utvecklas och förbättras, allt för att kunna leverera skadereparationer med hög kvalitet. Nordemans Bil erbjuder ständig vidareutbildning av personalen för att hela tiden utvecklas och leva upp till kundernas krav. Nu finns det en möjlighet för dig att bli en del av deras team!

Beskrivning:
Nu söker Kornboden en skadereparatör för personbilar till Nordemans Bil. I jobbet som skadereparatör kommer du arbeta med de flesta fordonskador. Mekaniskt arbete ingår och viss datakunskap. Arbetsuppgifterna innefattar samtliga moment inom skadeprocessen. Du som söker är noggrann, duktig på att samarbeta och tycker om att ta egna initiativ. Är du hungrig på att lära dig mer om branschen och har en vilja att utvecklas kommer du trivas hos Nordemans.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning eller ett brinnande intresse för bilar och reparationer. Utbildning och/eller erfarenhet inom, plastreparationer och plåtslagning är meriterande. God datavana är ett krav då dataanvändningen är ett naturligt inslag i din vardag på Nordemans. Erfarenhet av arbete med rikt bänk är meriterande. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. Körkort för personbil är ett krav. 

Anställningsform:
Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:
Heltid

Arbetstid och lön:
Dagtid/Fast lön

Övrig information:
Gör din ansökan redan idag genom att gå in på hemsidan www.kornboden.se och lägg upp ditt CV och personliga brev. Har du frågor kontakta Malin Vedman, kontaktuppgifter nedan. Gör din ansökan senast 2018-04-08 men gärna tidigare då ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning är en del av OnePartnerGroup och jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Hälsingland, Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik och Östersund.

Sökord: Fordon, fordonsteknisk, reparationer, personbil, personbilsmekaniker, skadereparatör, billackering, lastbilslackering, plastreparationer, lackering, plåt, plåtslagare, riktbänk, datavana, bilskada, Nordemans, Nordemans Bil

Kontaktpersoner

Malin Vedman

VD

0660-689 602

malin.v@kornboden.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 8 april . Arbetsort : Örnsköldsvik

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Skadereparatör till Nordemans Bil i Örnsköldsvik