Kornboden

Servicerådgivare till Nordemans i Lycksele

Trivs du med att träffa kunder och ge en god service? Ser du det som inspirerande att skapa nya relationer och samarbeta med ett bra team? Kanske du även har ett teknikintresse eller intresse för bilbranschen? Då är du den vi söker! På Nordemans Bil får du ett roligt och utvecklande arbete tillsammans med härliga kollegor.

 

Dina arbetsuppgifter
Som servicerådgivare hos Nordemans Bil är det du som ansvarar för kontakten med verkstadens kunder. Du finns med under hela processen och finns till hands med stöd och vägledning. Din främsta uppgift är att ge kunden bra service och att hela tiden ha ett professionellt bemötande.

 

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i att boka in kunder, ta emot deras bilar, prissätta det utförda arbetet samt förklara för kunderna vilket arbete som utförts när de hämtar upp bilen. Bearbetning av kundreklamationer, bedömning av garantianspråk samt vägledning i tekniska frågor ingår också. Du kommer även att jobba som reservdelsförsäljare, både mot kunder och grossister.

Din profil
Som person är du serviceinriktad och har ett intresse för bilbranschen. Du har viljan att alltid överträffa kundens förväntning och ser det som viktigt att skapa en god relation med kunden. Du är en effektiv problemlösare och har ett flexibelt arbetssätt vilket gör att du kan arbeta mot flera olika mål samtidigt. Du kan arbeta under tidspress och är stresstålig.

Har du erfarenhet av att jobba i en liknande position är det meriterande. För att kunna utföra arbetet på bästa sätt hanterar du svenska väl i både tal och skrift samt har god kunskap av det engelska språket. God datorvana är viktigt samt att du har lätt att lära dig nya system och program.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Arbetstid och lön
Dagtid/Fast lön

Om oss
Kornboden i Örnsköldsvik är en del av OnePartnerGroup. OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på över 40 orter i Sverige och har en mängd engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

https://www.kornboden.se

https://www.onepartnergroup.se

Övrig information
Känner du att beskrivningen stämmer in på dig är du välkommen att skicka in en ansökan senast 2018-11-29. Har du frågor kontakta Malin Vedman, kontaktuppgifter nedan. Vi genomför intervjuer löpande och ser därför fram emot din ansökan så fort som möjligt.

Kontaktpersoner

Malin Vedman

0660-689 602

malin.v@kornboden.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 29 november . Arbetsort : Lycksele

Kategorier : Kundservice Övrigt


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Servicerådgivare till Nordemans i Lycksele