Kornboden

Säljsupport sökes till Xelent Office i Östersund

Xelent Office Östersund AB i söker nu en Säljsupport som kommer att stötta våra säljare. Xelent levererar ett komplett utbud av tjänster och funktioner inom IT, dokumenthantering och telecom, och ser till att det fungerar direkt vid leverans.  


Xelent bildades 2012 genom en sammanslagning av verksamheter i Ängelholm, Kristianstad, Halmstad, Falkenberg, Varberg och Göteborg. Det vi ville skapa var ett företag som kan erbjuda mindre och medelstora verksamheter ett komplett utbud av it-relaterade tjänster och funktioner, och genom engagemang och kunskap medverka till kundernas utveckling. Vi vågar påstå att vi med vår bakgrund har betydande insikter om de utmaningar som de mindre/medelstora företagen ofta står inför. Många av oss är entreprenörer och har drivit mindre verksamheter tidigare. Under 2013 blev också verksamheter i Borås, Örby, Trollhättan och Säffle en del av Xelent. För närvarande är vi 130 medarbetare fördelade på 14 orter i landet, från Malmö i söder till Östersund i norr. Förutom att leverera helhetslösningar till mindre och medelstora företag så erbjuder vi även tjänster till stora företag, exempelvis abonnemang, hårdvaruförsäljning, säkerhetslösningar och support.
Läs mer på Xelents hemsida: 
www.xelent.se

 

Vi söker nu en Säljsupport, till Östersund

 

Beskrivning:

Som Säljsupport hos Xelent kommer du arbete nära sälj- och leveransorganisationen. Där kommer du att ha en samordnande roll för att säkerställa att kunden får rätt produkter och tjänster. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att utföra stödarbete till säljarna, orderläggning, inköp och leveransplanering samt leveranskontroll. Andra arbetsuppgifter kan förekomma.


Kvalifikationer:

Vi söker dig som är strukturerad och driven med ett brinnande IT-intresse. Vi ser gärna att du har branscherfarenhet och kan bidra med dina tidigare erfarenheter. Rollen som Säljsupport ställer krav på att du är proaktiv och organiserad. Kunskaper och vana av arbete i affärssystemet Pyramid är meriterande.

Vi ser att du som söker är/har:

  • noggrann och organiserad
  • strukturerat arbetssätt
  • driven
  • samarbetsvillig, självständig, flexibel och stresstålig
  • god kommunikationsförmåga i både tal och skrift
  • god datorvana

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Anställningsform:
Tillsvidare, 6 månaders provanställning tillämpas.

Sysselsättningsgrad:
Heltid

Arbetstid och lön:
Dagtid/Fast lön

Övrig information:
Urval sker löpande så välkommen med din ansök redan idag. Din ansökan tas emot via www.kornboden.se

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik, Hälsingland och Östersund.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 19 timmar . Arbetsort : Östersund

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Säljsupport sökes till Xelent Office i Östersund