Kornboden

Sales Engineer till Cetetherm AB

Har du ett brinnande intresse för försäljning och vill arbeta på ett företag som erbjuder toppmoderna teknologier inom uppvärmnings- och kylsystem? Är du framåtsträvande och prestigelös som person? Läs mer om tjänsten som Sales Engineer hos Cetetherm och ansök redan idag om tjänsten lockar dig.

 

 

Om kundföretaget
Cetetherm AB erbjuder högteknologisk produktkompetens inom uppvärmnings- och kylsystem runt om i världen och är en del av den svenska NIBE-koncernen. Vi är ett internationellt team i framkant för att möta nya tekniska utmaningar varje dag. Vi strävar efter att vara det föredragna varumärket för ledande värme- och energibolag genom att erbjuda toppmoderna teknologier för maximal kundnöjdhet.

Det är vårt uppdrag, men framför allt vår passion.

Läs mer på 
https://www.cetetherm.com

 

 

Om oss
Kornboden i Örnsköldsvik är en del av OnePartnerGroup.OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 42 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

 

https://www.kornboden.se

https://www.onepartnergroup.se

 

 

Dina arbetsuppgifter
Din uppgift blir att skapa, utveckla och bibehålla affärsrelationer med aktörer inom Fjärrvärme och Fjärrkyle marknaden såsom exempelvis Energibolag, Installatörer, Fastighetsägare och Grossister. Du hjälper dina kunder med att effektivisera deras processer och möter i ditt dagliga arbete olika typer av befattningshavare.

Du kommer regelbundet lämna realistiska prognoser avseende potentiella affärsmöjligheter inom distriktet och kommande månads förväntade försäljning. Du har eget ansvar för att bygga långsiktiga relationer med dina kunder och du får förutsättningarna till att bli en ny toppsäljare!

Du erbjuds en grundlig introduktion och fortlöpande kompetensutveckling, professionella säljhjälpmedel (inklusive tjänstebil) och support för att du ska få de allra bästa förutsättningarna att lyckas. Rollen innebär att du självständigt gör säljbesök och följer upp offerter och kundaktiviteter. Du har eget ansvar för att bygga långsiktiga relationer med dina kunder.

 

 

Din profil

  • Vi söker dig med relevant teknisk utbildning och erfarenhet av teknisk försäljning.
  • Du har en välutvecklad förmåga att samarbeta och du arbetar på ett strukturerat sätt och trivs med att ha många bollar i luften.
  • Som person är du sälj- och affärsorienterad och har gott om driv och energi.
  • Är flexibel och har förmågan att se kundens perspektiv.
  • Du har lätt att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift.

 

 

Anställningsomfattning
Heltid

 

Anställningsform
Tillsvidareanställning

 

Tjänstgöringsort
Umeå alternativt Skellefteå

 

Övrig information
Välkommen med din ansök redan idag. Ansökan skickas till 
kornboden.se, sista ansökningsdag 2018-08-17.

 

Välkommen med din ansökan!

 

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning är en del av OnePartnerGroup och jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Hälsingland, Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik och Östersund. 

 

 

Kontaktpersoner

Malin Vedman

VD

0660-689 602

malin.v@kornboden.se

 

 

 

 

 Ansök nu

 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 4 timmar . Arbetsort : Skellefteå

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Sales Engineer till Cetetherm AB