Kornboden

Reservdelsmottagare till vår kund i Örebro sökes!

Har du en bakgrund från arbete med fordon eller verkstad och vill ta klivet över till en administrativ roll? Vi söker nu en reservdelsmottagare till en utav våra kunder i Örebro.


Vår kund finns med flertalet anläggningar för försäljning och service inom fordonsindustrin på olika orter i mellansverige. Nu behöver Örebro förstärka sitt team med en reservdelsmottagare omgående, är det dig vi söker? 


ARBETSUPPGIFTER
:
Rollen som reservdelsmottagare innebär att du arbetar med flödet av reservdelar, du servar mot verkstan på anläggningen eller direkt mot kunder via mottagningen. Du hanterar beställning av delar och sköter kommunikationen mellan verkstad och leverantör alt. mellan kund och leverantör av reservdelar. 

Anställningen innebär att du kommer börja som uthyrd konsult via oss på Kornboden för att sedan övergå i en fastanställning direkt hos kund. 


PROFIL:
Vi söker efter dig som har någon form utav bakgrund från arbete med fordon (gärna tyngre fordon) alt. arbete från verkstad och du har med dig kunskap om fordon och dess tillhörande delar. Du kan till exempel ha arbetat som lastbilsmekaniker men du kan även ha arbetat som chaufför och därigenom förvärvat kunskap om tunga fordon. Framförallt har ett genuint intresse inom området. 

Du har goda kunskaper i svenska avseende tal och skrift. 

Det är fördelaktigt om du har:
- Kunskaper i olika datasystem. 
- Har tidigare arbetat i en administrativ roll. 


Som person anpassar du dig snabbt och har lätt för att lära. Du har förmågan att se lösningar och har god förmåga i att kommunicera och samarbeta.


Arbetet omfattar 100% med fast lön och flexibla arbetstider.


ÖVRIG INFO:
Urval sker löpande så välkommen med din ansök redan idag.
Du söker tjänsten via vår hemsida: www.kornboden.seKornboden arbetar med tjänsterna; bemanning, rekrytering och interim management. Vi har hjälpt stora och små företag, i storstad och i glesbygd sedan 1996. 
Våra kunder finns både inom privat och offentlig sektor. Vi har mer än 15 års erfarenhet av - Rätt person, på rätt plats med rätt kompetens!

Kontaktpersoner

Madelene Sahlin

Konsultchef

019-6890134

madelene.s@kornboden.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 23 september . Arbetsort : Örebro

Kategorier : Kundservice


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Reservdelsmottagare till vår kund i Örebro sökes!