Kornboden

Redovisningsekonom/Redovisningskonsult till Redovisarna i Katrineholm

Till vår kund Redovisarna i Katrineholm söker vi nu en driven redovisningsekonom/redovisningskonsult.

Arbetsbeskrivning
Vi söker en redovisningsekonom/redovisningskonsult som brinner för att ge småföretagare rådgivning. I denna tjänst kommer du jobba med olika företagsformer och proaktiv rådgivning för att hjälpa våra kunder att driva och utveckla sina verksamheter. Du kommer att bistå dina kunder med löpande redovisning och företagsekonomisk rådgivning.

Vem är du?
Du som söker denna tjänst kan både vara erfaren inom branschen och har erfarenhet av eget kundansvar, har jobbat med bokslut, deklaration, årsredovisningar etc. Även du som relativt nyligen tagit högskoleexamen inom ekonomi och har ett stort driv för att utvecklas i din yrkesroll kan passa hos Redovisarna.

Vi ser gärna att du har akademisk examen inom ekonomi och du har med fördel arbetat ett par år med redovisningsarbete gärna på redovisnings- eller revisionsbyrå. Det är meriterande om du är auktoriserad och har erfarenhet av att arbeta med ekonomistyrning, affärsutveckling eller skatterådgivning. Vi ser gärna att du är nyfiken på nya digitala lösningar mot kund för att kunna vara med och utveckla företagets digitala tjänster.

Som person har du ett stort yrkesmässigt engagemang, du har ett ordningssinne och är noggrann. Det är viktigt att du är flexibel, ser lösningar och tycker om att skapa långsiktiga relationer med kunder. Du trivs när du får ha eget ansvar för din planering och ditt arbete, du drivs av att jobba mot budget, mål och skapa resultat över förväntan.

Vad Redovisarna erbjuder dig
Du blir en del av vårt härliga team som präglas av glädje, engagemang och ödmjukhet. För rätt person kommer det finnas stora möjligheter att vara med och bestämma hur företaget skall utvecklas och drivas framåt. Vi vill ge de bästa förutsättningarna för dig att växa i din yrkesroll. Hos oss är det bara din egen drivkraft som sätter dina gränser. - Välkommen att växa med oss!

Övrig information
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Kornboden och Redovisarnas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Kornboden. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Kornboden men du kommer anställas direkt hos Redovisarna i Katrineholm.


Anställningsform:
 
Provanställning/Tillsvidare

Sysselsättningsgrad: 
Heltid

Arbetstid och lön: 
Dagtid/Fast lön

Välkommen med din ansökan!  

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik och Östersund.

Sökord: Redovisning, budget, ekonomi, bokslut, årsredovisning, bokföring, driven, kundorienterad, Redovisarna i Katrineholm, redovisningskonsult

Kontaktpersoner

Kajsa Lihagen

019-6890132

Kajsa.L@kornboden.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 11 juli . Arbetsort : Katrineholm

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Redovisningsekonom/Redovisningskonsult till Redovisarna i Katrineholm