Kornboden

Redovisningsekonom till Malte Månson Verkstäder i Örebro!

Redovisningsekonom, ekonom, ekonomi, kornboden,

Malte Månson är ett 100-årigt företag som vårdar och utvecklar vår teamkänsla mot att bli Sveriges ledande verkstadskedja för tunga fordon.

I dag finns vi på 12 orter i landet. Nu erbjuder vi dig att få vara med i den spännande utvecklingen av vår verkstadskedja där ledstjärnan är att arbeta med ständig utveckling och utmana gamla strukturer. Vi har många stora kunder, både lokalt och nationellt, och utvecklingsplanerna för framtiden är i full rullning.

Vill du vara med på vår resa mot att bli Sveriges bästa verkstadskedja för tunga fordon med den högsta kundnöjdheten? Då är du rätt person för oss!

DINA ARBETSUPPGIFTER

Nu rekryterar vi på Kornboden/OnePartnerGroup en Redovisningsekonom till Malte Månson i Örebro!

I din roll som Redovisningsekonom kommer du vara med och förbättra befintliga rutiner och utveckla nya processer i vad som får anses vara en mycket bred roll. Du kommer att ingå i ett mindre team och rapportera till CFO. Arbetsuppgifterna kommer bestå av bland annat löpande bokföring, avstämningar, kundreskontra, leverantörsreskontra, bokslut, årsredovisningar, deklarationer, analys, uppföljning och rapportering. Du kommer även att ge stöttning till våra Verkstadschefer ute i landet.

Då detta är en direktrekrytering innebär det att du blir anställd direkt av Malte Månson.

DIN PROFIL

Du har goda kunskaper inom redovisning och erfarenhet av självständigt arbete med redovisning, bokslut och årsredovisningar. Som person vill vi att du har ett stort engagemang, är positiv i din framtoning och har ett stort driv!

Vi tillämpar löpande urval och kallar kvalificerade kandidater till intervju löpande, så vänta inte med din ansökan. För frågor om tjänsten kontakta VD, Rickard Fornes på rickard.f@kornboden.se, men observera att ansökan görs via vår hemsida!

Varmt välkommen med din ansökan!

OM OSS

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern där Kornboden Rekrytering & Bemanning är ett bolag i koncernen. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 000 medarbetare hittills verksamma på 25 orter. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se / www.Kornboden.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 1 april . Arbetsort : Örebro

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Redovisningsekonom till Malte Månson Verkstäder i Örebro!