Kornboden

Reaxcer AB söker nu Chef för Logistik och Terminal

Reaxcer AB erbjuder transport-, maskin- och logistiktjänster samt framställning och försäljning av grus och ballastprodukter. Inom koncernen finns även miljötransporter. Koncernen har sitt huvudkontor i Östersund och lokalkontor på sex orter i Mellansverige. Koncernen, som tillhör de fem största logistikföretagen i Sverige, ägs av 225 stora som små åkerier. Reaxcer sysselsätter drygt 900 personer och mer än 650 fordon. Mer info: http://www.reaxcer.se

Beskrivning:
Som Chef för Logistik och Terminal har du ett övergripande ansvar för att leda Reaxcers affärsområde Logistik och för verksamheten vid företagets fem terminaler. Du har ett dagligt ledningsansvar för din personal och för att ”vässa” och utveckla tjänsterna. Ett av dina huvudsakliga fokusområden kommer att vara utveckling av affärerna.

Reaxcer erbjuder logistiktjänster inom bl a flis- och biobränsletransporter, partigodstransporter och fjärrtransporter av trävaror mm. Vid våra fem terminaler sker omlastning och här erbjuds också lagringsmöjligheter i våra magasin, som erbjuder både kall- och varmförvaring. Två terminaler finns i anslutning till järnväg varav en terminal är specifikt avsedd för rundvirke.

Kvalifikationer: 
Du har en relevant bakgrund, både utbildnings och framför allt erfarenhetsmässigt. Logistikutbildning från högskola/universitet är meriterande. Du har tidigare ledarerfarenhet med goda vitsord. För att nå framgång i rollen förutsätts att du har ett utvecklat affärstänkande och att du har ett starkt personligt driv. Du har en god förmåga att inge förtroende och är bra på att skapa relationer. I urvalsarbetet kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Personliga egenskaper:

 • du är resultat- och lösningsinriktad
 • du är samarbetsinriktad
 • du är driven och drivande
 • du är affärsmässig  och en bra förhandlare
 • du är pålitlig

Du är en van datoranvändare och du har minst B-körkort.

Anställningsform: 
Tillsvidareanställning.

Sysselsättningsgrad: 
Heltid.

Arbetstid och lön: 
Dagtid/Månadslön.

Övrig information: 
Urvalet sker löpande varför vi vill få din ansökan så snart som möjligt. 
Du gör din ansökan via Kornbodens hemsida: 
www.kornboden.se.
Kornbodens rekryteringsansvariga svarar för upplysningar om tjänsten under hela ansökningstiden.

Rekryteringsprocessens huvuddrag:

 • Ansökningsperiod med möjlighet till frågor och svar
 • Första urval
 • Intervju 1
 • Slutligt urval
 • Intervjuer med Reaxcer
 • Personlighetstest (eventuellt)
 • Slutintervju
 • Referenstagning
 • Återkoppling och avslut

 

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik, Hälsingland och Östersund.

Sökord: logistik, terminaler, magasinering, fjärrtransporter, godshantering, omlastning, transporter, entreprenadtjänster,

Kontaktpersoner

Gustaf Wrangbäck

Konsultchef/Rekryterare

063-19 43 30 (vxl)

gustaf.w@kornboden.se

Hans-Olof Jonsson

Senior rekryteringskonsult

063-19 43 30 (vxl)

hans-olof.j@kornboden.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 2 maj . Arbetsort : Östersund

Kategorier : Chef & Ledning Transport & Logistik


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Reaxcer AB söker nu Chef för Logistik och Terminal