Kornboden

Rådgivare till bank i Örnsköldsvik

Vår kund, en fullsortimentbank, är en långsiktig och engagerad arbetsgivare som i grunden bygger på en tilltro och respekt för den enskilda individen - såväl kund som medarbetare.

Beskrivning:
Kornboden söker nu en vaken och pålitlig person. Du kommer att arbeta i en dynamisk miljö som ger dig goda möjligheter att fortsätta utveckla din kompetens. Ditt arbete omfattar både rådgivning via bokade möten och till kunder som väljer att spontant besöka kontoret. Uppdraget kommer att ge dig en bra erfarenhet inför din fortsatta yrkeskarriär! 

Kvalifikationer:
Vi tror att du nyligen avslutat din studier som civilekonom, alternativt har du annan ekonomiutbildning som kan prövas likvärdig. Det är bra om du har tidigare arbetserfarenhet med goda vitsord. Har du erfarenhet av att arbeta i bank är det meriternade. 

Du är lösningsorienterad, kreativ, initiativrik och vill vara med och påverka samtidigt som du utvecklar både dina kunder och kollegor i det dagliga arbetet. Du drivs av att arbeta med kunder, är engagerad, vill ta ansvar och tycker om att göra affärer. För att arbeta som rådgivare krävs att du behärskar det svenska språket i tal och skrift. 

Anställningsform:
Visstid

Sysselsättningsgrad:
Heltid

Arbetstid och lön:
Dagtid/Fast lön

Övrig information:
Urvalet till uppdraget kommer att ske löpande varför du bör söka redan idag. Sista dag för ansökan 2017-10-29
Du gör din ansökan via Kornbodens hemsida: 
www.kornboden.se

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik och Östersund.

 

Sökord:ekonomi, redovisning, rådgivning, administration, låneadministration

Kontaktpersoner

Ann Nordgren

Kandidatansvarig

0660-689 604

ann.n@kornboden.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 31 december 9999 . Arbetsort : Örnsköldsvik

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Rådgivare till bank i Örnsköldsvik