Kornboden

Pulverlackerare för uppdrag norr om Örebro

Beskrivning:
Kornboden söker en Pulvelackerare för uppdrag hos kund mellan Örebro och Lindesberg. Tjänsten är heltid 6 månader med möjlighet till förlängning alternativt anställning direkt hos kund. Tjänsten skall tillsättast omgående. Du kommer arbeta 2-skift.
 
Kvalifikationer:
Vi ser att du som söker har erfarenhet från tillverkande industri, erfarenhet från pulverlackering och annan lackeringserfarenhet är ett krav.

Som person är du pålitlig, engagerad, lätt lärd med god datorvana, du är noggrann i ditt arbete och har känsla för kvalitet. Du ska god social förmåga men kan även arbeta självständigt. Stor vikt kommer att läggas på Dina personliga egenskaper.

Har du truckkort är det meriterande.

Anställningsform: 
Visstid

Sysselsättningsgrad:
Heltid

Arbetstid och lön: 
2-skift /Fast lön

Övrig information: 
Ansökan görs via kornbodens hemsida, 
www.kornboden.se 
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

 

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik och Östersund.

 

Kontaktpersoner

Kajsa Lihagen

Konsultchef

kajsa.l@kornboden.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 19 timmar . Arbetsort : Lindesberg

Kategorier : Tillverkning & Produktion Övrigt


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Pulverlackerare för uppdrag norr om Örebro