Kornboden

Projektledare till kund i Örnsköldsvik

Nu söker vi en Projektledare till tillverkande industri inom elektronik till vår kund i Örnsköldsvik.

 

Dina arbetsuppgifter
Som projektledare har Du ansvar för något eller några av kundens kundprojekt där kunden hjälper till att utveckla nya produkter och föra in dem i deras produktionsanläggning. Produkterna är huvudsakligen medicinska utrustningar och kvalificerade industriella produkter. Du kommunicerar tekniska och affärsmässiga frågor med kunden samt planerar, driver och följer upp arbetet i projektet.

Ditt projektteam består av flera kompetenser inom företaget som t.ex. produktingenjörer, produktionstekniker, komponentingenjörer, utvecklingsingenjörer och testingenjörer. Du får möjligheter att växa som projektledare genom samarbete med såväl forskningsföretag som internationella koncerner och sätta dig in i utvecklings- och tillverkningsprocesser med högt ställda kvalitetskrav.

 

Din profil
Du bör vara civilingenjör eller högskoleingenjör med några års erfarenhet av projektledning, helst från tillverkande industri. Erfarenhet från produktion av finmekanik och elektronik är en merit men inte ett absolut krav.

Som person är du öppen, drivande, initiativrik och strukturerad. Du har lätt för att samarbeta, såväl internt som externt. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Arbetstid och lön
Dagtid/Fast lön

Om oss
Kornboden i Örnsköldsvik är en del av OnePartnerGroup. OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på över 40 orter i Sverige och har en mängd engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

https://www.kornboden.se

https://www.onepartnergroup.se

Övrig information
Urval sker löpande så välkommen med din ansök redan idag, sista ansökningsdag 2018-11-29. Vid frågor, kontakta Ann Nordgren, kontaktuppgifter nedan. 

Kontaktpersoner

Ann Nordgren

Kandidatansvarig

0660-68 96 04

ann.n@kornboden.se

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 29 november . Arbetsort : Örnsköldsvik

Kategorier : Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Projektledare till kund i Örnsköldsvik