Kornboden

Projektledare - Örnsköldsvik

Kunden är en världsledande kontraktstillverkare som tillverkar och levererar kompletta lösningar till högteknologiska företag i världen. I Örnsköldsvik tillverkar de elektronik och kompletta utrustningar med huvudinriktning mot medicinsk teknik och industri.

 

Kunden behöver förstärka sitt team och vi söker därför en projektledare till deras anläggning i Örnsköldsvik.

 

 

Beskrivning:
Som projektledare har Du ansvar för något eller några av kundens kundprojekt där kunden hjälper till att utveckla nya produkter och föra in dem i deras produktionsanläggning. Produkterna är huvudsakligen medicinska utrustningar och kvalificerade industriella produkter. Du kommunicerar tekniska och affärsmässiga frågor med kunden samt planerar, driver och följer upp arbetet i projektet.

Ditt projektteam består av flera kompetenser inom företaget som t.ex. produktingenjörer, produktionstekniker, komponentingenjörer, utvecklingsingenjörer och testingenjörer. Du får möjligheter att växa som projektledare genom samarbete med såväl forskningsföretag som internationella koncerner och sätta dig in i utvecklings- och tillverkningsprocesser med högt ställda kvalitetskrav.

 

 

Kvalifikationer:
Du bör vara civilingenjör eller högskoleingenjör med några års erfarenhet av projektledning, helst från tillverkande industri. Erfarenhet från produktion av finmekanik och elektronik är en merit men inte ett absolut krav.

 

Som person är du öppen, drivande, initiativrik och strukturerad. Du har lätt för att samarbeta, såväl internt som externt. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.

 

 

Anställningsform:
Tillsvidare

 

Sysselsättningsgrad:
Heltid

 

Arbetstid och lön:
Dagtid/Fast lön

 

 

Övrig information:
Urval sker löpande så välkommen med din ansök redan idag. Ansökan med CV och personligt brev skickas till 
kornboden.se sista ansökningsdag är 2018-08-20. Vid frågor om tjänsten kontakta Ann Nordgren, kontaktuppgifter nedan.

 

Välkommen med din ansökan!

 

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning är en del av OnePartnerGroup och jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Hälsingland, Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik och Östersund.

 

 

Kontaktpersoner

Ann Nordgren

Kandidatansvarig

0660-68 96 04

ann.n@kornboden.se

 

 

 

 

 

 Ansök nu

 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 20 augusti . Arbetsort : Örnsköldsvik

Kategorier : Projektledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Projektledare - Örnsköldsvik