Kornboden

Örnfrakt söker Transportledare i Kramfors

Örnfrakt är för närvarande inne i ett expansivt skede och kommer därför att förstärka organisationen inom affärsområdet Bygg & Anläggning. Örnfrakt söker en transportledare till teamet som omfattar regionen Västernorrland och Västerbotten. Örnfrakt är ett av Norrlands största transport & logistikföretag. De förfogar över 400 lastbilar och entreprenadmaskiner med en total omsättning på 750 miljoner kronor. Läs gärna mer om Örnfrakt på www.ornfrakt.se.

 

Örnfrakt söker nu en Transportledare med placeringsort Kramfors.
 

Beskrivning: Arbetet består i att optimera våra transport och maskinresurser samt fungera som kundansvarig mot några av våra nyckelkunder. Försäljning och merförsäljning är ett naturligt steg i arbetet. Du tycker om och har vana av att arbeta i team och vet värdet av att ha bra relationer mellan människor, i det här fallet, våra kunder och entreprenörer. Örnfrakt är ett välrenommerat företag som förutsätter affärsmässighet i alla lägen där avslut och uppföljning av projekt är en självklarhet.
 

Kvalifikationer: Vi tror att du är en utåtriktad person som har erfarenhet från Bygg-, Anläggnings- och/eller entreprenadbranschen. Har du erfarenhet av logistiklösning eller annan erfarenhet av att optimera flöden så kan du vara den vi söker. Du är lösningsfokuserad och ser möjligheter. Örnfrakt arbetar aktivt med nya IT-lösningar, därför är intresse och vana av datorer ett krav. Du har en stor social förmåga och det mänskliga mötet är en del av din framgångsfaktor. Du hanterar det svenska språket flytande i tal och skrift.

Anställningsform: Tillsvidare

Sysselsättningsgrad: Heltid

Arbetstid och lön: Dagtid/Fast lön

Övrig information:
Urval sker löpande så välkommen med din ansök redan idag. Sista ansökningsdag 20180320.

Har du frågor om tjänsten kontakta Malin Vedman, se kontaktuppgifter nedan.

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik, Hälsingland och Östersund.

Sökord:transport, logistik, transportledning, Örnfrakt, Kramfors, transportbransch

Kontaktpersoner

Malin Vedman

VD

0660-689 602

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 20 mars . Arbetsort : Kramfors

Kategorier : Chef & Ledning Transport & Logistik


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Örnfrakt söker Transportledare i Kramfors