Kornboden

Orderadministratör för uppdrag i Örebro

Vi söker nu en orderadministratör för kommande uppdrag hos en av våra kunder i Örebro. I denna roll hos vår kund kommer du arbeta med att ge förstklassig service till företagets kunder.

Beskrivning:
Du kommer tillhöra företagets administrationsavdelning där du kommer arbeta med att ta emot olika förfrågningar/ordrar via telefon och mail. Du kommer registrera och planera för ordrarna, du kommer ansvara för prisättning samt fakturering. Du kommer hantera bokningar av transporter och upprätta transportdokument. I denna tjänst Har du mycket kundkontakt över telefn samt samarbetar du med dina kollegor på säljstöd, utesäljare och produktion. Tjänsten ställer höga krav på kundservice samt förmåga att lösa problem.

Kvalifikationer:
Din utbildningsbakgrund består som minst av gymnasieutbildning, gärna med teknisk/naturvetenskaplig inriktning. 
Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna inom logistik, transport eller industriservice. Det är meriterande om du har förståelse för logistik och industriprocesser samt kunskap inom farligt avfall och hantering av farligt gods.

Vi söker dig med god administrativ förmåga och som har erfarenhet av att arbeta i en affärsdriven verksamhet med kunden i centrum. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift samt fallenhet för att lära dig olika IT-system.


Du är serviceinriktad och professionell i alla kundkontakter och kan upprätthålla en positiv attityd även i stressade situationer. Det är viktigt att du är en lagspelare med god samarbetsförmåga, samtidigt som du trivs med att arbeta självständigt och ta stort eget ansvar.

Anställningsform:
Visstidsanställning. Du kommer vara anställd hos oss och uthyrd till vår kund.

Sysselsättningsgrad:
Heltid

Arbetstid och lön:
Dagtid mån-fre /Fast lön

Övrig information:
Urval sker löpande, se till att skicka in din ansökan redan idag!

 

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning är en del av OnePartnerGroup och jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Hälsingland, Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik och Östersund.

Kontaktpersoner

Kajsa Lihagen

019-6890132

Kajsa.L@kornboden.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 19 timmar . Arbetsort : Örebro

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Orderadministratör för uppdrag i Örebro