Kornboden

Operativ arbetsledare till Engbergs Transportsystem AB

Operativ arbetsledare

till Engbergs Transportsystem AB

Engbergs Transportsystem – logistikpartner med helhetsgrepp om materialflödet

Vi är ett framstegsvänligt företag som tar helhetsansvar för skogsindustrikunders logistikbehov på industriområdet. Med beprövad teknik utvecklar vi nya system för att alltid ligga i framkant och skapa mervärde för kunden.

Vi levererar rätt kvalitet i rätt tid och anpassar oss snabbt efter förändrade förhållanden. Med en kompetent personalstyrka som känner engagemang för sina uppgifter, växer vi tillsammans med våra kunder.

Vi söker dig som vill vara delaktig i arbetet att utveckla våra medarbetare och vår verksamhet inom Engbergs Transportsystem AB.

Arbetsuppgifter

Ditt huvudsakliga uppdrag är att säkerställa hög servicegrad till våra kunder och ansvara för att medarbetarna har rätt utbildning och kunskap för att utföra arbetet på ett säkert och kostnadseffektivt sätt   Du arbetar operativt tillsammans med våra medarbetare.

I arbetet som arbetsledare ingår att;

  • Planera och tillsätta maskiner och personal till aktuella projekt.
  • Coacha, inspirera och utveckla våra medarbetare
  • Planera, leda och följa upp det operativa arbetet
  • Administrera utbildningsportalen och ansvara för att förarna har rätt utbildning
  • Ansvar för att arbetsmiljö- och skyddsföreskrifter, samt att lagar och avtal följs


Som arbetsledare arbetar du dagtid men har ansvar för skiftgående personal, initialt har du arbetsledaransvar för 15 medarebetare. Du rapporterar direkt till VD.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning och minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet. Du är tekniskt intresserad, kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. Datorvana och grundläggande kunskaper i Officepaketet samt Körkort klass B är ett krav.

Du har en positiv inställning, ett genuint intresse för människor och god problemlösnings- och samarbetsförmåga. Du är affärsmässig, resultatorienterad och trivs att arbeta med ständiga förbättringar.

Mer information och ansökan

Vi samarbetar med kornboden Rekryetring&Bemanning i den här rekryteringen För ytterligare information om tjänsten Kontakta Kornbodens Rekryteringsansvarige  Jens Olsson 060-789 05 01.  Ansök senast 2018-11-18   på Kornbodens hemsida www.kornboden.seUrval  sker löpande så ansök redan i dag!

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik, Hälsingland och Östersund. Kornboden en del av OnePartnerGroup

  

Kontaktpersoner

Jens Olsson

Rekryteringsansvarig

060-789 05 01

jens.o@kornboden.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 18 november . Arbetsort : Sundsvall

Kategorier : Chef & Ledning Transport & Logistik


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Operativ arbetsledare till Engbergs Transportsystem AB