Kornboden

Nylanders Service söker sin nya kollega

Nylanders Service är ett familjeägt företag som grundades 1969 och som idag har 6 st anställda. Verksamheten är inriktad på service av vitvaror, TV-antenner, paraboler och högtryckstvättar. Just nu befinner sig Nylanders i en expansiv tillväxt och vi söker därför en butiksmedarbetare/administratör till deras butik i Örnsköldsvik.

För mer information om Nylanders kan du besöka: nylanders.eu.

Dina arbetsuppgifter
I denna tjänst kommer du att växla mellan att jobba i butiken mot kund samt att hjälpa till med det administrativa. Arbetet består av vanligt förekommande arbetsuppgifter såsom kassahantering, beställa reservdelar, uppackning av varor, ge service till butikens kunder samt att samverka med tekniker. Att tillsammans med kunden identifiera fel och behov av reservdelar är en stor del av vardagen. I och med att Nylanders är ett lokalt företag, är kundrelationer A och O. Du kommer möta återkommande, såväl nya privat- och företagskunder, vilket sätter stort fokus på att ge bästa service. 

Din profil
I denna roll förväntas du arbeta självständigt, noggrant och organiserat. Vi ser att du har ett intresse för teknik och gillar när du får lära dig nya saker. Som person är du trevlig, glad och ambitiös där du trivs i en roll där man sätter kunden i fokus genom att alltid ge god service. Vidare är du van att ta eget ansvar och du är inte rädd för utmaningar. Meriterande om du har tidigare erfarenhet av butiksarbete, men en stor vikt kommer sättas på dina personliga egenskaper.

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Konsultuppdrag hos Kornboden med stor chans till anställning hos kund om du är rätt person.

Arbetstid och lön
Dagtid/Fast lön

Om oss
Kornboden i Örnsköldsvik är en del av OnePartnerGroup. OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på över 40 orter i Sverige och har en mängd engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

https://www.kornboden.se

https://www.onepartnergroup.se

Övrig information
Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag 2018-12-20. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Malin Vedman, se kontaktuppgifter nedan.

sökord:butiksmedarbetare, sevice, Nylanders service, kassa, tekniker, lager, reservdelar, kundkontakt. 

Kontaktpersoner

Malin Vedman

0660-689 602

malin.v@kornboden.se

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 20 december . Arbetsort : Örnsköldsvik . Publicerat : 21 november


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Nylanders Service söker sin nya kollega