Kornboden

NWP söker nu en Målerioperatör till hyvleriet i Hammerdal

Norrskogs sågverksrörelse bedrivs i det helägda dotterbolaget Norrskog Wood Products (NWP). Vår affärsidé utgår från den höga kvaliteten på sågtimret i föreningens verksamhetsområde. Vårt mål är att leverera sågade och förädlade trävaror till kunder som sätter värde på råvarans kvalitet och uppfylla högt ställda krav på produktegenskaper och service. Verksamheten utgår från ett starkt miljömedvetande samt etiska och sociala normer.
Sågverken inom NWP tillverkar ca 450.000 m³ trävaror per år. Produktionen sker vid två sågverk: Östavall och Hissmofors. Merparten av produkterna används som synligt trä t ex i paneler, listverk, möbler, fönster- och dörrämnen. En betydande del av tillverkningen går även till olika förädlingsindustrier för limträ, golv m.m. och till byggbranschen som konstruktionsvirke och formvirke.
Inom NWP förädlas en stor del av trävarorna vid något av de två hyvlerierna i Hammerdal och Hissmofors. NWP:s produkter marknadsförs och säljs främst i Europa, Nordafrika, Mellanöstern och Asien.

NWP söker nu en Målerioperatör till hyvleriet i Hammerdal


Beskrivning:
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara som operatör i vårt gamla och nya måleri. Du kommer även vid behov stödja andra delar av produktionen.  

Kvalifikationer:
Som person är du pålitlig, engagerad, noggrann i ditt arbete och har känsla för kvalitet. Du ska god social förmåga men kan även arbeta självständigt. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper. Meriterande om du har lackering- eller målerierfarenhet sedan tidigare men inget krav. 

Anställningsform:
Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:
Heltid

Arbetstid och lön:
Skiftgång/Fast lön

Övrig information:
Urval sker löpande så välkommen med din ansök redan idag.

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik, Hälsingland och Östersund.

 Kontaktpersoner

Britta Kereby

Rekryteringskonsult

063- 19 43 30 (vxl)

britta.k@kornboden.se

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 10 maj . Arbetsort : Strömsund

Kategorier : Bygg & Anläggning Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb NWP söker nu en Målerioperatör till hyvleriet i Hammerdal