Kornboden

Nord-Lock söker Strategisk Inköpare

Nord-Lock Group är världsledande inom skruvsäkringssystem. Nord-Lock har arbetat med att säkra skruvförband sedan 1982. Nord-Lock Group är idag en välmående, stor internationell koncern med produktionsanläggningar i Sverige, England, Schweiz och Nordamerika. Den ständigt växande säljorganisationen har dotterbolag i Europa, USA och Asien. Dessutom har Nord-Lock ett globalt distributionsnätverk genom olika försäljningspartner och auktoriserade distributörer. Nord-Lock är helägt av Investment AB Latour som är noterat på Stockholmsbörsen. ”Vår mission är att säkra människoliv och våra kunders investeringar genom att tillhandahålla säkra produkter för världens mest krävande applikationer. Nord-Lock Group ser fram emot att vara din partner inom optimering av skruvförband.” 
Läs mer på 
http://www.nord-lock.com/sv/Beskrivning:

Inköpsfunktionen arbetar kategoristyrt och ansvarar för att anskaffa varor och tjänster i rätt tid, till rätt kvalitet och till bästa totalkostnad på ett affärsmässigt och optimalt sätt. Du kommer att ingå i ett mycket engagerat inköpsteam som direkt bidrar till företagets resultat genom våra affärer. Som strategisk inköpare har du en mycket viktig roll att i samverkan mellan produktion och utveckling skapa de bästa förutsättningarna för att realisera strategier, uppnå långsiktiga mål och möta våra utmaningar.

Du kommer även förhandla och arbeta med leverantörsutveckling samt processutveckling av företagets hela supply chain. En viktig del i ditt arbete blir också att säkerställa att våra leverantörer och underleverantörer följer de lagar, regler, standarder, certifikat och direktiv som Nord-Lock kräver av sina leverantörer. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Ansvara för inköp av främst indirekt material samt styra materialval och leverantörsval mot långsiktiga inköpsstrategier
- Starta och driva specifika inköpsprojekt samt skapa och upprätthålla relationer gentemot våra strategiska leverantörer
- Förhandla, vidareutveckla och förvalta avtal, upprätthålla leverantörsrelationer, kontinuerligt utvärdera befintliga och potentiellt nya leverantörer samt verifiera deras förmåga att uppfylla ställda krav
- Analysera kostnadskalkyler och kostnadsutveckling
- Se till att vi når strategiska mål gällande besparingar samt betalnings- och leveransvillkor


Vi söker dig som har:

- Teknisk eller ekonomisk utbildning på högskolenivå eller motsvarande
- Flerårig erfarenhet av kvalificerat inköpsarbete
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
- Vana att arbeta i affärssystem samt goda kunskaper i Office-paketet
- Tidigare erfarenhet inom industrin från tillverkande företag eller haft kategoriansvar är meriterande


Som person är du driven, resultatorienterad och har förmågan att organisera samt prioritera ditt arbete på ett strukturerat sätt. Du har god förmåga att utveckla och upprätthålla ett brett kontaktnät såväl internt som externt samt är van vid att leda projekt och hålla i många trådar samtidigt i ett högt tempo. Vidare har du erfarenhet och intresse av att driva utvecklings- och förändringsarbete med ett högt kvalitets- och affärsfokus.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Stationeringsort är Mattmar som ligger mellan Åre och Östersund.

Anställningsform:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Arbetstid och lön:

Dagtid/Fast lön

Övrig information:
Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag.

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik, Hälsingland och Östersund. Kornboden är en del av Onepartnergroup.

Kontaktpersoner

Hans-Olof Jonsson

Senior Rekryteringskonsult

063- 19 43 30 (vxl)

hans-olof.j@kornboden.se

Gustaf Wrangbäck

Konsultchef/Rekryterare

063-19 43 30 (vxl)

gustaf.w@kornboden.se

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 1 december . Arbetsort : Mattmar

Kategorier : Inköp


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Nord-Lock söker Strategisk Inköpare