Kornboden

Mohlins Bussar söker Trafikledare

"Är du sugen på en ny spännande roll i ett händelserikt och professionellt gasell-företag? Ser du lösningar istället för hinder och har inställningen att ingenting är omöjligt? Är du kundorienterad, trivs med ett högt tempo, vill överträffa kundens förväntningar och har en positiv attityd? Då är det dig vi söker!"

Mohlins Bussar - framgångsrikt företagande sedan 1932! Vi är ett växande trafikföretag i tredje generationen stationerade i Hälsingland, Härjedalen och Jämtland. Vi är idag 350 medarbetare och omsätter ca 250 Mkr. Inom Mohlins ingår även Härjedalingen Buss och Bollnäs Buss.

Vi söker nu en Trafikledare, till Östersund

Beskrivning:
I rollen som Trafikledare ansvarar du för att planera, optimera och leda Mohlins fordon och personal tillsammans med Områdeschef som också blir din närmaste chef. Med stöd av dina övriga kollegor förväntas du utföra arbetet på ett affärsmässigt och ekonomiskt fördelaktigt sätt. Verksamheten omfattar linjetrafik, gruppresor och expressbusstrafik och du kommer att planera trafik från Östersund, Brunflo, Hackås och Svenstavik. Du har din bas i Odenskog i Östersund. Med tjänsten följer att du ingår i jourgruppen vilket innebär att du har jour vissa nätter/helger enligt schema.

Kvalifikationer:
Vi ser att du har minst några års erfarenhet av planering och ledning i operativ verksamhet. Ett måste för rollen är att du har god geografisk kännedom. Erfarenhet av busskörning är önskvärt och mycket meriterande, liksom kunskaper om kör- och vilotidsregler. Har du erfarenhet av Klartext är det ett stort plus. Du har goda färdigheter i svenska språket, både i tal och skrift. Du har god datorvana och är duktig på att sköta förekommande administration.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du bl. a. kännetecknas av att du:

  • Är flexibel och har förmåga att anpassa dig till ändrade förutsättningar och att ”tempoväxla” då det krävs
  • Kan arbeta ihärdigt och effektivt även vid tillfällen då det är stress/press
  • Är resultat- och lösningsinriktad samt proaktiv
  • Är positiv och prestigelös i samarbetet med kollegor och kunder

Anställningsform:
Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:
Heltid

Arbetstid och lön:
Dagtid/Fast lön

Övrig information:
Du gör din ansökan genom att registrera CV och ett personligt ansökningsbrev via: 
www.kornboden.se
Urvalsarbetet sker löpande, gör din ansökan redan idag.  
Ange löneanspråk i ansökan.
Kornbodens rekryterare besvarar frågor gällande kvalifikationer etc. under hela ansökningstiden.

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik, Hälsingland och Östersund. 

Sökord: busstrafik, trafikledning planering, ledning, administration,

Kontaktpersoner

Hans-Olof Jonsson

Senior rekryteringskonsult

063-19 43 30 (vxl)

hans-olof.j@kornboden.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 29 september . Arbetsort : Östersund

Kategorier : Transport & Logistik


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Mohlins Bussar söker Trafikledare