Kornboden

MODO Hockeys nyförvärv - är det du?

”MODO Hockey är en av Sveriges mest anrika hockeyföreningar och bedriver idag verksamhet inom områdena elithockey, ideell hockeyverksamhet, evenemangsarena, restaurang och konferens. Vår värdegrund kännetecknas av Hjärta, Glädje och Ansvar vilket genomsyrar hela vår verksamhet.”

MODO Hockey söker Säljare
Är du en relationsbyggare som brinner för försäljning? Tillsammans med Rickard på MODO Hockey kommer du att vara ansiktet utåt som ska marknadsföra hela MODO Hockeys utbud. Är du lyhörd mot dina kunder och van att se möjligheter då är DU den vi vill träffa!

Rollen
Som säljare i MODO Hockey kommer du att mötas av ett stort engagemang från marknaden kring vårt varumärke och vår verksamhet. Du har ett helhetsansvar för Modos kunder, allt i från såväl försäljning som eftermarknad och kundaktiviteter. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av uppsökande försäljning. Dina styrkor är att skapa och bibehålla långsiktiga relationer där du är en god lyssnare efter kundens behov. Du är van att jobba med såväl nyförsäljning som merförsäljning och du känner dig bekväm med att presentera produkter och tjänster på ett strukturerat sätt. Du är stresstålig, kan jobba i ett högt tempo och du brinner för att vara en del i framgången. Utbildning inom försäljning, kundservice och CSR-försäljning är meriterande. B-körkort är ett krav.

Övrig information:

Är du den vi söker? Skicka in din ansökan snarast då urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag som är 2018-03-19

Din ansökan gör du via www.kornboden.se/lediga-jobb 

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Widebro, VD MODO Hockey på tel. 070-617 98 24 eller via mail till 
johan.widebro@modohockey.se

Välkommen med din ansökan! 

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik, Hälsingland och Östersund.

Sökord: MODO Hockey, försäljning, säljare, B2B, ishockey, Örnsköldsvik, Fjällrävencenter, Återväxten, CSR-försäljning.

Kontaktpersoner

Malin Vedman

0660-689 602

malin.v@kornboden.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 19 mars . Arbetsort : Örnsköldsvik

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb MODO Hockeys nyförvärv - är det du?