Kornboden

MittSverige Vatten & Avfall söker Drifttekniker Vatten

MittSverige Vatten & Avfall söker:

Drifttekniker Vatten                                                                 

På MittSverige Vatten & Avfall arbetar vi för ett hållbart samhälle. Vår ständiga närvaro hos natur och människor gör att vi har ett stort ansvar och en viktig roll för ett fungerande kretslopp. I våra tre ägarkommuner Sundsvall, Timrå och Nordanstig bor över 120 000 invånare. Det är för dem, men kanske ännu mer tillsammans med dem, vi arbetar för att driva, utveckla, och bidra med kunskap inom vatten- och avfallsfrågor. Alltid med hållbarhet och miljö i fokus. Våra värdeord – Mod. Öppenhet och Helhetssyn – Ska alltid genomsyra verksamheten. Vatten är vårt viktigaste livsmedel. Sundsvall och Timrå har ett av Europas bästa vatten tack vare naturlig rening genom hundratusenåriga sand- och rullstensåsar.

Affärsområde vatten och avlopp ansvarar för att majoriteten av invånarna i Sundsvall, Timrå och Nordanstigs kommuner alltid har tillgång till rent vatten, och att våra älvar, sjöar och hav är skyddade mot föroreningar. Vi löser samhällets behov av vattentjänster med inriktning på hög leveranssäkerhet och samhällsnytta i dialog med vår omgivning.

Arbetsuppgifter

Som drifttekniker tillhör du enheten Vatten som ansvarar för drift och underhåll av våra dricksvattenanläggningar. Du kommer att ha ett fritt och omväxlande arbete med stort inflytande över din egen planering. Vårt område sträcker sig över tre kommuner (Nordanstig, Sundsvall och Timrå) så en stor del av din tid tillbringas ute på fältet. Din uppgift är att se till att vårt underhållsarbete utförs så effektivt som möjligt med våra kunder i fokus. Våra arbetsorder och felanmälningar hanteras i Idus underhållsystem. Gruppen består av 12 personer och vi utgår från Sidsjöverket på Sidsjövägen 39 i Sundsvall. Beredskap kan ingå i tjänsten.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Driftövervakning
  • Driftkontroll samt avhjälpande- och förebyggande underhållsarbete.
  • Operativa kontakter med kunder och partners

Kompetens

Vi söker dig som har relevant gymnasieutbildning och goda datakunskaper. Det är meriterande om du har påbyggnad av högskola eller KY inom vatten & miljö, VVS, el och styr eller motsvarande. Yrkeserfarenhet inom VA-branschen, processindustri eller liknande är också en merit.  B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Du är en positiv och utåtriktad person som trivs med att arbeta såväl självständigt som i samarbete med andra. Du har en utpräglad ansvars- och servicekänsla och tar gärna egna initiativ i arbetet. Arbetsuppgifterna kräver också att du är analytisk och har gott ordningssinne, du har en vilja att utvecklas i din yrkesroll.

Övrigt

Vi erbjuder ett intressant och utvecklande arbete i ett stabilt kommunalt bolag. Inom verksamheten finns en hög kompetens och en vilja att vårda samhället ur ett hållbart perspektiv med miljön i fokus. Vårt engagemang återspeglar sig i den stolthet och anda som finns bland våra medarbetare. Utöver detta bedriver vi även ett aktivt hälsoarbete. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Vår målsättning är att vara en attraktiv arbetsgivare där varje medarbetare har möjlighet att utvecklas och växa i sin roll. Drogtest är obligatoriskt vid nyanställning.

Vi samarbetar med Kornboden Rekrytering & Bemanning i den här rekryteringen. Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast via Kornbodens hemsida www.korboden.se dock senast 9 december. Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Kornbodens Rekryteringsansvarige Jens Olsson telefon 060-789 05 01

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid.

Tillträde enligt överenskommelse.

Fackliga representanter

Kent Johansson, Sveriges ingenjörer, tfn 070-190 54 80

Lars Erik Löfdahl, Vision, tfn 070-399 95 36

Jörgen Unander, Kommunal. tfn 070-375 13 44

 

Kornboden är en del av OnePartnerGroup

 

Kontaktpersoner

Jens Olsson

Rekryteringsansvarig

060-789 05 01

jens.o@kornboden.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : För ungefär en timme sedan . Arbetsort : Sundsvall . Publicerat : 21 november

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb MittSverige Vatten & Avfall söker Drifttekniker Vatten