Kornboden

Mekaniker X-maskiner

Beskrivning av tjänsten:

 

Som mekaniker på X-maskiner arbetar du självständigt och på egen hand. Åka ut till kunder, genomföra felsökning, beställa reservdelar, genomföra reparationer och återrapportera. Ingen är fullärd så alla våra mekaniker får en individuellt anpassad introduktionsutbildning och handleds vidare genom karriären med ett branschledande utbildningsprogram. Våra fyra anläggningar har flera års erfarenhet och lämnar löpande stöttning till alla mekaniker i fält och på verkstaden.

Ni styr tillsammans med verkmästaren över veckans upplägg och planerar gemensamt in kunder, maskiner och utbildning. Då det geografiska området är stort och delar utav mekanikerns utbildning genomförs på annan ort så förekommer enstaka resor med övernattning. Övertid och helgarbete kan efter samråd med mekanikern förekomma då kundens behov är i centrum för vår verksamhet. 

 

Beskrivning av bolaget/produkterna:

X-maskiner är ett företag med stora framtidsplaner och en marknadsledande produktportfölj med bland annat John Deere, Scheaff, Avant och Merlo. Företaget utgår från Östersund, Sundsvall, Örnsköldsvik och Hudiksvall. Vi står för både försäljning och service med ca 35 medarbetare totalt. X-maskiner omsätter 140 miljoner och ingår i en större företagsgrupp med Nordfarm och Bonnet. Målet för X-maskiner är att bli det självklara valet. Vi vill tillföra värde i kundens egen kalkyl för att på så sätt stärka företagande i Norrland och göra oss till en värdefull partner.

 

Kvalifikationer:

 

-Fordonsmekanisk utbildning och/eller meriterande arbetslivserfarenhet

-Verkstadsengelska i tal och skrift

-Körkort B

Meriterande:

-Felsökning med datadiagnostik

-Körkort BE

-Svets (för enklare reparationsåtgärder)

Anställningsform:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

100%, ca 40 timmar/vecka

Arbetstid och lön:

Enligt avtal

Övrig information:

Urval sker löpande så välkommen med din ansök redan idag.

 

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik, Hälsingland och Östersund.

 Kontaktpersoner

Jessica Larsson

Konsultchef

072-142 85 67

jessica.l@kornboden.se

Oscar Jonsson

Konsultchef

072-142 88 25

oscar.j@kornboden.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 31 december 9999 . Arbetsort : Hudiksvall

Kategorier : Teknik & Ingenjör Övrigt


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Mekaniker X-maskiner