Kornboden

Mekaniker till Nordemans Bil i Örnsköldsvik sökes

Nordemans Bil är auktoriserad verkstad för Audi, Volkswagen och Skoda med en enorm erfarenhet av mekaniska fel. Tre av Sveriges totalt 190 certifierade teknikmekaniker arbetar hos dem. I Örnsköldsvik finns en modern anläggning som fortlöpande utvecklas och förbättras, allt för att kunna leverera reparationer med hög kvalitet. Nordemans Bil erbjuder ständig vidareutbildning av deras personal för att hela tiden utvecklas och leva upp till kundernas krav. Nu finns det en möjlighet för dig att bli en del av deras team!

 

 

Beskrivning:
Nu söker Kornboden en mekaniker för personbilar till Nordemans Bil i Örnsköldsvik. I jobbet som mekaniker kommer du att arbeta på deras märkesverkstad med ett team av flera duktiga medarbetare. Arbetet består i att utföra service, reparationer, felsökning samt förebyggande underhåll på några av världens ledande varumärken. I tjänsten ingår även kundkontakt i form av telefon samt personliga möten.

 

 

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning eller ett brinnande intresse för bilar och är nyfiken på den teknik som moderna bilar har i dag. Utöver ditt tekniska kunnande så ska du vara van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner. Du kommer att behöva läsa in ny teknik, gå tekniska produktionsutbildningar, provköra och hjälpa kunderna med felsökning. Du har god administrativ förmåga, datavana och minst B-körkort. Du bör behärska engelska både i tal och skrift.

 

Som person är du noggrann, duktig på att samarbeta och tycker om att ta egna initiativ. Vidare är du serviceinriktad och känner dig bekväm med kundkontakter, en självklarhet är att kunden är i fokus. Du bör känna dig säker i din roll som mekaniker och kunna utföra arbetet självständigt. Är du hungrig på att lära dig mer om branschen och har en vilja att utvecklas kommer du trivas hos Nordemans.

 

Sysselsättningsgrad: 
Heltid

 

Arbetstid och lön: 
Dagtid/Fast lön

 

Övrig information: 
Gör din ansökan redan idag genom att gå in på kornbodens hemsida 
kornboden.se och lägg upp ditt CV och personliga brev. Har du frågor kontakta Malin Vedman, kontaktuppgifter nedan. Gör din ansökan senast  2018-08-29 men gärna tidigare då ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning är en del av OnePartnerGroup och jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Hälsingland, Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik och Östersund.

 

 

 

Kontaktpersoner

Malin Vedman

0660-689 602

malin.v@kornboden.se

 

 

 

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 29 augusti . Arbetsort : Örnsköldsvik

Kategorier : Tillverkning & Produktion Transport & Logistik


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Mekaniker till Nordemans Bil i Örnsköldsvik sökes