Kornboden

Maskinsäljare X-maskiner

Beskrivning av tjänsten/rollen
Som säljare på X-maskiner förväntas du driva säljprocessen på egen hand. Boka kundmöten, göra behovsanalysen, offerera och nå avslut. Med det stora ansvaret kommer stor frihet. Ni styr själv över delar av er arbetstid och lägger upp dagen efter ert och kundens behov. Då det geografiska säljområdet är stort och mycket utav säljarens utbildning genomförs på annan ort så förekommer resor med övernattning. Som säljare kommer du utvecklas med vårt tekniska sortiment och kunna påverka hur arbetsplatsen utformas för att vi ska nå de gemensamt uppsatta målen. Din fallenhet för våra produkter kommer avgöra din huvudsakliga säljinriktning och vidareutbildning. Ingen är fullärd så alla våra säljare för en individuellt anpassad introduktionsutbildning och handleds vidare genom karriären.

Beskrivning av bolaget/produkterna
X-maskiner är ett företag med stora framtidsplaner och en marknadsledande produktportfölj med bland annat John Deere, Scheaff, Avant och Merlo. Företaget utgår från Östersund, Sundsvall, Örnsköldsvik och Hudiksvall. Vi står för både försäljning och service med ca 35 medarbetare totalt. X-maskiner omsätter 140 miljoner och ingår i större företagsgrupp med Nordfarm och Bonnet. Målet för X-maskiner är att bli det självklara valet. Vi vill tillföra värde i kundens egen kalkyl för att på så sätt stärka företagande i Norrland och göra oss till en värdefull partner.

Kvalifikationer/krav
Skapa och utveckla kundrelationer 
Uthållighet i säljprocessen 
Stort produktintresse 
Målmedveten 
Körkort B

Meriterande 
Körkort BE 
Dokumenterat säljresultat

Anställningsform
Tillsvidare

Sysselsättningsgrad
100% ca 40h/vecka

Arbetstid och lön 
Fast lön samt provision

Övrig information
Urval sker löpande så ansök redan idag

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik, Hälsingland och Östersund.   

Kontaktpersoner

Jessica Larsson

Konsultchef

072-142 85 67

jessica.l@kornboden.se

Oscar Jonsson

Konsultchef

072-142 88 25

oscar.j@kornboden.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 3 mars . Arbetsort : Hudiksvall

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Maskinsäljare X-maskiner