Kornboden

Maskinoperatör till långt uppdrag sökes!

Trivs du bra med att arbeta i en industri men vill ha möjlighet att utveckla dina kunskaper på ett stabilt företag där spännande utmaningar står för dörren? Då kan det här vara tjänsten för dig!

Vi söker nu omgående för kunds räkning personal till vad som kommer att inledas som ett vikariat men som mycket väl kan utvecklas till en fast anställning.

Beskrivning:
Produktionsmedarbetare till ett företag i en tillverkande industri. Vi ser gärna att du tycker om att arbeta i ett högt tempo och är van vid arbete med maskiner och detaljer.

Du kommer att arbeta efter ett 2-skiftsschema 

Du som söker tjänsten ser vi gärna har arbetat inom tillverkande industri och har erfarenhet av maskiner och detaljer. Du är kvalitetsmedveten och problemlösare som person. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo, ser helhetslösningar och kan prioritera dina arbetsuppgifter efter rådande förhållanden.

Anställningsform:
Visstid

Sysselsättningsgrad:
Heltid

Arbetstid och lön:
Skiftgång/Fast lön

Övrig information:
Tjänsten kommer tillsättas omgående så välkommen med din ansökan redan idag.

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik och Östersund.

Kontaktpersoner

Madelene Sahlin

Konsultchef

019-6890134

madelene.s@kornboden.se

Niclas Haglund

konsultchef

0721429543

niclas.h@kornboden.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 19 oktober . Arbetsort : Askersund

Kategorier : Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Maskinoperatör till långt uppdrag sökes!