Kornboden

Mäklarassistent till Svensk Fastighetsförmedling i Östersund

Från 30-talets svenska folkhem, genom trångboddhet, industrialisering och bostadskris, fram till vår tids digitaliserade bostadsaffär har vi växt till en av landets största mäklarföretag. Idag är vi 1200 medarbetare över hela landet som årligen förmedlar omkring 30 000 bostäder, nyproduktionsprojekt, skogs- och lantbruksfastigheter samt kommersiella rörelser till ett värde av omkring 60 miljarder kronor. Även om förutsättningar ser betydligt annorlunda ut idag jämfört med på 30-talet så är ambitionen densamma, att hjälpa kunderna till en riktigt bra fastighetsaffär. 

Svensk Fastighetsförmedling i Östersund är en framgångsrik butik med åtta mäklare, fyra assistenter och två blivande mäklare under praktik.Vi är ett säljdrivet gäng med väldigt fin sammanhållning som håller ett högt tempo och fokuserar på att leverera en mäklartjänst som håller en oöverträffad kvalité.

 

Beskrivning:

Du har en verklig passion för service; oavsett om det handlar om att ansvara för administrationen, vara ett stöd för mäklarna eller att aktivt skapa säljmöten för mäklarna. Du har inte nödvändigtvis gått en mäklarassistentutbildning, även om det självklart är en merit.

Du har god erfarenhet av serviceyrken, där tempot har varit högt och du har varit ansvarig för många projekt samtidigt. Vi tror att du sätter högt värde i ett professionellt och trevlig bemötande, är ambitiös och ser vårt kontor som den perfekta platsen.
I din roll hos Svensk Fastighetsförmedling kommer du stötta våra framgångsrika fastighetsmäklare i sitt arbete. Du kommer vara mäklarens högra hand vilket ställer stora krav på noggrannhet och initiativtagande.


Kvalifikationer:

Vi söker dig som är driven, tar egna initiativ och har stor känsla för kundservice, likväl som du är en lagspelare. Du behöver kunna hålla många bollar i luften då arbetsuppgifterna varierar mellan kundkontakter och administration. 
Vidare har du gedigen datorvana samt utmärkta kunskaper i svenska i både tal och skrift.


Anställningsform:
Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:
Heltid

Arbetstider:
Dagtid - med en viss flexibilitet

Övrig information:

Rekryteringsprocessens huvuddrag:

  • Ansökningsperiod med möjlighet till frågor och svar
  • Första urval
  • Telefonkontakt med ett första urval
  • Första intervju
  • Slutligt urval
  • Slutintervju
  • Referenstagning
  • Ev. personlighetstest
  • Återkoppling och avslut


Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag.

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik, Hälsingland och Östersund.

 

Kontaktpersoner:

Peter Korhonen
Konsultchef/Rekrytering
063-19 43 30 (Vxl)
peter.k@kornboden.se

Lisa Forslund
Rekryteringsassistent
lisa.f@kornboden.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 8 april . Arbetsort : Östersund

Kategorier : Kundservice Övrigt


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Mäklarassistent till Svensk Fastighetsförmedling i Östersund