Kornboden

Lundstams söker en Operatör - oljerening

Lundstams är ett familjeägt företag, verksamt sedan 1949 med huvudkontor i Östersund. Vi verkar för ett hållbart samhälle genom att samla in och bearbeta material för återvinning. Verksamheten sker med utgångspunkt från våra egna miljöanläggningar i Östersund, Åre, Härjedalen och Umeå. Vi är ett 80-tal engagerade medarbetare och tillsammans omsätter vi ca 160 MSEK per år. Varje dag gör vi vårt bästa för att nå vår vision ”Vi skall ha världens bästa återvinningskunder”.

Vi söker nu en Operatör - oljerening, med placering Östersund

Beskrivning:
Du kommer att arbeta med mottagning, provtagning och rening av spillolja som kommer till anläggningen från våra kunder i regionen. Du kommer också att arbeta med lagring, volymplanering och utleverans av färdig eldningsolja.

Arbetet bedrivs både enskilt och i samarbete med dina kollegor. I ditt arbete kommer du att hantera teknisk utrustning som pumpar, cisterner och dekanter. En del av tiden kommer du att arbeta utomhus och du kommer även att ha en del kundkontakter.

Kvalifikationer:
Arbete med Oljerening är tekniskt komplicerat och för att lyckas i rollen måste du vara organiserad, strukturerad och noggrann. Du ansvarar för stora ekonomiska värden och din insats har stor påverkan på företagets resultat. Det kräver ett stort intresse, ansvarstagande och en förmåga att ta egna initiativ.

För att vara aktuell för tjänsten bör du förutom de personliga egenskaperna ha erfarenhet, eller ett stort intresse, av att:

  • arbeta med kemiska och/eller petroleumprodukter
  • jobba med teknisk utrustning
  • arbeta i en industriell miljö


Vi kommer att lägga tid och energi på att utbilda dig och vi förväntar oss att du har en vilja till fortsatt vidareutveckling inom verksamhetsområdet.

Anställningsform:
Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:
Heltid

Arbetstid och lön:
Dagtid/Fast lön

Övrig information:
Urval sker löpande så välkommen med din ansök redan idag.

Kornbodens rekryterare Britta Kereby besvarar frågor gällande kvalifikationer etc. under hela ansökningstiden.

Det går även bra att kontakta Erik Simson (tel 063-576058), Samordnare eller Thomas Svensson (tel 063-576068), Materialchef.

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik, Hälsingland och Östersund.

  

Kontaktpersoner

Britta Kereby

Rekryteringskonsult

063- 19 43 30 (vxl)

britta.k@kornboden.se

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 27 april . Arbetsort : Östersund

Kategorier : Övrigt


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Lundstams söker en Operatör - oljerening