Kornboden

LRF Konsult söker Kontorschef

- "Driven Kontorschef till Östersund"

LRF Konsult är inne i en spännande utvecklingsfas med målsättning att vara Sveriges bästa rådgivningsföretag. Vi söker en driven och engagerad Kontorschef som tillsammans med våra medarbetare på kontoret vill utveckla verksamheten i Östersund. LRF Konsult levererar rådgivning inom ekonomi, skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling till småföretagare i alla branscher. Drivs du av att utveckla verksamhet och medarbetare? I rollen som kontorschef kommer ditt fokus vara att utveckla verksamheten mot ökad tillväxt och mot vår vision ”vi får landets småföretagare att växa”.

Arbetsuppgifter:
Som Kontorschef har du budget-, resultat-, personal- och verksamhetsansvar. Du leder, styr och utvecklar verksamheten med fokus att skapa god lönsamhet, ökad tillväxt samt att leverera rådgivning med hög kvalitet. Du är ytterst ansvarig för all leverans och beläggning samt för att coacha, inspirera och utveckla medarbetarna på kontoren. På kontoret finns även en biträdande kontorschef som du arbetar nära med. Vidare ansvarar du för att upprätthålla och skapa goda relationer med kunder och samarbetspartners, där du har en central roll i att driva försäljnings- och marknadsföringsarbetet i verksamhetsområdet. Du ingår med flera kontorschefer i en kontorsenhetsledning och rapporterar till chefen för kontorsenheten. Tillsammans med övriga medarbetare på kontoret arbetar du aktivt för att hjälpa våra kunder att driva och utveckla sina företag. I rollen som kontorschef ges du möjligheten att påverka, såväl din egen som verksamhetens framtida utveckling. 

Vem söker vi?
För att lyckas i rollen är du en ledare med förmåga att engagera och coacha medarbetare, bygga team och skapa en tydlig målbild för hur varje medarbetare ska bidra till att nå våra tillväxtmål. Vi söker dig med akademisk utbildning med erfarenhet från ett eller flera av våra fyra tjänsteområden samt med ett genuint intresse för att utveckla våra kunders affärer. Du har erfarenhet och kunskaper inom ekonomiområdet. Som person är du kommunikativ och har en god känsla och drivkraft för att bygga och utveckla långsiktiga relationer, såväl internt som externt. Meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta med förändringsledning och tillväxtarbete.

Vad erbjuder vi dig? 
För andra året i rad är LRF Konsult utsedda till att vara en av Sveriges bästa arbetsgivare. I Universums årliga mätning placerar vi oss på topp tio utav Sveriges alla arbetsgivare inom alla branscher. Vi erbjuder dig en inspirerande arbetsmiljö, stora utvecklingsmöjligheter och en positiv företagskultur som präglas av ett stort engagemang, affärsmässighet och kundnytta. Som stöd har du nya digitala lösningar för både kund och medarbetare samt goda kompetensutvecklingsmöjligheter.

Anställningsvillkor:
Du har förtroendearbetstid och individuella förutsättningar vad gäller lön och förmåner.

Sysselsättningsgrad:
Heltid.

Övrig information:
Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför vi rekommenderar att du gör din ansökan snarast möjligt.
Ansökan till den rubricerade rollen sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på 
www.kornboden.se
Ange löneanspråk i din ansökan.
Tillsättning sker efter överenskommelse. 
Kornbodens rekryterare mottar frågor gällande kvalifikationer etc. under hela ansökningstiden.

Fackliga representanter: 
Unionen: Pär Wiklund, e-post: par.wiklund@lrfkonsult.se
Saco: Maria Bellskog, e-post: maria.bellskog@lrfkonsult.se

Rekryteringsprocessens huvuddrag:

  • Ansökningsperiod med möjlighet till frågor och svar
  • Första urval (görs endast med CV och personligt brev som grund)
  • Telefonkontakt med ett första urval
  • Intervju 1
  • Intervju 2
  • Slutligt urval och presentation för LRF Konsult
  • Referenstagning
  • Personlighetstest
  • Slutintervjuer
  • Återkoppling och avslut


I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik, Hälsingland och Östersund.

Sökord: LRF Konsult, kontorschef, affärsrådgivning, fastighetsmäklare, försäljning, ekonomi

 

Kontaktpersoner

Britta Kereby

Rekryteringskonsult

063-19 43 30 (vxl)

britta.k@kornboden.se

Hans-Olof Jonsson

Senior rekryteringskonsult

063-19 43 30 (vxl)

hans-olof.j@kornboden.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 23 mars . Arbetsort : Hela landet


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb LRF Konsult söker Kontorschef