Kornboden

Löneadministratör till Assistansbolaget i Sverige AB

Assistansbolaget i Sverige AB sätter människan i fokus.
Vi ser både till personen med funktionsnedsättning och till den anställdes bästa
intressen. För att arbeta hos oss krävs ansvarskänsla, medkänsla och respekt för andra människor. I gengäld erbjuder vi ett intressant och stimulerande arbete med bra arbetsklimat och mycket personlig kontakt. Vi tycker att det ska vara roligt att gå till jobbet.

Vi rekryterar nu en löneadministartör till vår kund Assistansbolaget i Sverige AB med placering i Örebro.

Arbetsuppgifter
I rollen som Löneadministratör tillhör du företagets löneavdelning och ingår i ett team på 4-5 personer. Som löneadministratör hanterar du löpande lönearbete såväl digital hantering som manuell registrering. Förutom lönebearbetning kan dina arbetsuppgifter bland annat bestå av att bevaka tidsrapporteringar, schemahantering, frånvaro, registrera reseräkningar, utlägg, semesterberäkningar samt intyg etc. Du ansvarar över att rätt lön kommer ut i rätt tid, och du kommer att med stöd från kollektivavtal och lagar inom området, svara på frågor från medarbetare och chefer. Rollen ställer krav på noggrannhet, en god administrativ förmåga, engagemang inför nya uppgifter och en vilja att lösa problem.

Du kommer i denna roll har mycket telefonkontakt med företagets anställda personliga assistenter, kunder, kollegor internt, försäkringskassan samt andra myndigheter. Vi ser det som en självklarhet att du är en person som vill ge service och gärna delar med dig av dina kunskaper till dina medarbetare och kunder. I gengäld erbjuds du en självständig och utvecklande roll i ett intressant & expansivt företag.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbete med löneadministration och är självgående med de olika momenten som sker under en löneperiod. Utbildning inom löneadministration ses som meriterande. Det är också meriterande om du har arbetat i lönesystemet Crona.

Som person är du glad, flexibel samt en lagspelare som har lätt för att samarbeta i grupp. Du har ett starkt kundfokus då kundservicen är väldigt viktig.

Övrig information
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Kornboden och Assistansbolagets önskan är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Kornboden. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Kornboden men du kommer anställas direkt hos Assistansbolaget i Sverige AB.

Tillträde
Snarast möjligt enligt överenskomelse

Tjänstgöringsgrad
Heltid, 100%.

Anställningsform
Tillsvidare med 6 mån provanställning

Arbetstid
måndag-fredag, 08:00-16:30 med möjlighet till flextid

Lön
Fast lön

Välkommen med din ansökan! 
Urval sker löpande & tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut, så se till att skicka in din ansökan snarast!

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik och Östersund. Kornboden -En del av One Partner Group.

Kontaktpersoner

Kajsa Lihagen

Konsultchef/Rekryteringskonsult

kajsa.l@kornboden.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 24 februari . Arbetsort : Hela landet

Kategorier : Ekonomi & Finans Kontor & Administration


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Löneadministratör till Assistansbolaget i Sverige AB