Kornboden

Lastbilsmekaniker till vår kund i Örnsköldsvik

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har några års erfarenhet som mekaniker med tunga fordon. Du har en fordonsteknisk utbildning inom tunga fordon eller motsvarande. Kunskaper inom hydraulik, pneumatik, mekanik och svetsning är meriterande. Du har en god datavana.

B-körkort är ett krav. Meriterande är om du har C/CE-körkort, truckkort, traversutbildning samt heta arbeten.

För att trivas som mekaniker hos oss våra kunder gillar du att ta eget ansvar och hitta lösningar på problem som uppstår. Vi tror att du är serviceinriktad, flexibel, ordningsam och självgående. Du utför reparationer med hög kvalitet och sätter kunden i fokus. Du visar engagemang för både dina och teamets arbetsuppgifter och har god kommunikationsförmåga på svenska.

Anställningsform:
Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:
Tjänsten är på heltid.

Övrig information:

Urval sker löpande så välkommen med din ansök redan idag men dock senast 2018-12-14. Ansökan gör du via www.kornboden.se/lediga-jobb. 
Frågor om tjänsten? Kontakta Rekryteringskonsult Patrik Olsson. Kontaktuppgifter nedan.

Välkommen med din ansökan! 

Om oss
Kornboden i Örnsköldsvik är en del av OnePartnerGroup. OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på över 40 orter i Sverige och har en mängd engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

https://www.kornboden.se

https://www.onepartnergroup.se

 

Kontaktpersoner

Patrik Olsson

patrik.o@kornboden.se

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 19 december . Arbetsort : Örnsköldsvik . Publicerat : 21 november

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Kornboden

Alla jobb hos Kornboden

Liknande jobb Lastbilsmekaniker till vår kund i Örnsköldsvik